Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Galima susipažinti su naujai parengu Vilniaus bendruoju planu

Vilniaus miesto savivaldybė rengiamą Vilniaus miesto bendrąjį planą (BP) pernai metų lapkričio 11 d. buvo pateikusi Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijai prie Aplinkos ministerijos (VTPSI) patikrinimo išvadai gauti. VTPSI tikrindama pateiktą dokumentą nustatė daug Teritorijų planavimo įstatymo (TPĮ) pažeidimų, dėl ko patikrinimas buvo nutrauktas. Pagrininis užfiksuotas pažeidimas buvo netinkamai  atliktos plano viešinimo procedūros. Savivaldybė buvo įpareigota  ištaisyti pažeidimus ir iš naujo atlikti viešinimo procedūras.

Šių metų vasario 4 d. Vilniaus savivaldybė paskelbė apie naują parengto Vilniaus miesto savivaldybės teritorijos bendrojo plano viešinimą.

Pasitikinkite, ar Bendrojo plano sprendiniai Jūsų teritorijai nepakito, lyginant su anksčiau viešintu Bendruoju planu:

https://vilnius.lt/lt/miesto-pletra/informacija-apie-parengto-vilniaus-miesto-savivaldybes-teritorijos-bendrojo-plano-viesinima/

Pasiūlymus dėl bendrojo plano galima pateikti raštu planavimo organizatoriui – Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktoriui adresu Konstitucijos pr. 3, LT-09601 Vilnius ir (ar) el. p. savivaldybe@vilnius.lt ir (ar) Lietuvos Respublikos teritorijų planavimo dokumentų ir teritorijų planavimo proceso valstybinės priežiūros informacinėje sistemoje (TPDRIS) www.tpdris.lt teisės aktų nustatyta tvarka iki viešo susirinkimo pabaigos, kuris įvyks 2020 m. kovo 6 d. 17:00 val.

 

Rekomenduojami video