Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Kas ir kada remontuos Jūros krantinę, neatskleidžiama

Praėjusių metų gegužę sugriuvusio Tauragėje esančios Meilės alėjos tako remonto darbų konkursas, kaip skelbia savivaldybė, įvyko. Bet daugiau jokios informacijos visuomenei neteikiama. 

Spalio 2-ąją Jūros krantinės remonto darbų konkursas, paskelbtas rugsėjo 20-ąją, kaip informuoja savivaldybės atstovai, įvyko. Antrus metus akis badančioje sugriuvusioje Meilės alėjoje ir nuslinkusioje krantinėje suplanuota įrengti drenažo sistemą ir sutvirtinti šlaitą. Kaip skelbiama darbų pirkimo konkurso dokumentuose, krantinės šlaitą sutvarkyti planuojama dviem etapais. Pirmojo etapo metu numatyta atlikti visus darbus, išskyrus velėnavimą ir apsėjimą. Šie darbai bus atliekami, kai šlaitas jau bus stabilus.

Į klausimus, kas laimėjo konkursą, kiek jame buvo dalyvių ir kokia suma iš rajono biudžeto bus skirta krantinės remontui, savivaldybės spaudos atstovė Rasa Liorančienė neatsakė: „Pagal viešųjų pirkimų įstatymą, kol nesibaigė viešųjų pirkimų procedūra, šio klausimo informacija yra konfidenciali“.

Savivaldybės atstovai nekalba ir apie planuojamų darbų pradžią. Jie numatyti po rangos darbų sutarties pasirašymo. Ar šiemet prasidės remonto darbai, taip ir neaišku. Neatskleidė savivaldybė ir kada numatyta darbų pabaiga.

Rekomenduojami video