Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Volo nuoma: privalumai ir nauda žemės ūkio veiklai

Žemės ūkio veikla yra didelis iššūkis ir reikalauja tinkamos įrangos ir technologijų. Volo nuoma yra vienas iš praktiškiausių ir efektyviausių sprendimų, padedančių įgyvendinti planuojamus ūkio darbus. Sėkmingas dirvožemio apdirbimas yra būtinas, siekiant užtikrinti kuo geresnę sėją ir gausų derlių. Volų pagalba paruošite tolygų sėjos gylį, užtikrinsite didesnį derlių, sumažinsite vandens eroziją bei sutrumpinsite žemės grumstus.

Volo nauda žemės ūkio veiklai

Pagrindinė volų paskirtis – paruošti dirvą sėjai, suskaldyti grumstus ir sutankinti dirbamą paviršių. Po pasodinimo beveik bet kokį derlių galima sutankinti, kad būtų geresnis sėklos ir dirvožemio kontaktas. Kapiliarai padeda drėgmei lengviau pakilti į sėklų viršūnę, ypač išdžiūvus, jos greičiau ir tolygiau išdygsta. Tačiau jei neturite tokios įrangos, puikus sprendimas – volo nuoma. Techniką galėsite išsinuomoti patogiausiu metu palankiomis sąlygomis. Bendrovės, teikiančios nuomos paslaugas, siūlo tarptautinius standartus atitinkantį įrankių asortimentą.

Volo nuomos privalumai

Vienas iš pagrindinių volo nuomos privalumų yra finansinė taupymo galimybė. Naujos žemės ūkio technikos įsigijimas gali būti brangus, ypač jei kalbame apie volą. Jei jums įranga bus reikalinga kelis kartus per metus, puikus pasirinkimas – volo nuoma. Tai leidžia sutaupyti lėšų, kurias galima investuoti į kitas ūkio sritis.

Dar vienas privalumas yra didesnis lankstumas darbų planavime. Volo nuoma leidžia prisitaikyti prie skirtingų ūkio darbų poreikių. Jūs galite išsinuomoti įrangą tik tam laikotarpiui, kai jis yra labiausiai reikalingas. Tai ypač svarbu sezoniniams darbams, pavyzdžiui, sėjos ar derliaus nuėmimui. Po atliktų darbų volą tiesiog grąžinkite nuomos įmonei ir taip nesukite galvos dėl įrangos priežiūros ar laikymo.

Volo nuoma yra puikus sprendimas žemės ūkio darbuose, siekiant sutaupyti pinigų, gauti didesnį lankstumą darbų planavime bei išbandyti naujausius volo modelius. Volų pagalba galėsite paruošti  dirvožemį, kuris suteiks jums gausesnį derlių. Kokį volą pasirinkti, priklauso nuo dirvos tipo ir pageidaujamo rezultato. Jeigu nesate užtikrinti dėl savo pasirinkimo, nuomos įmonės specialistai yra pasiruošę atsakyti į visus jums susirūpinimą keliančius klausimus.

Rekomenduojami video