Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Ūkininkai varžėsi ketvirtajame „Farm Poker“ vakare

Įpusėjus žiemai, žemės ūkio sektoriui ramiai laukiant pavasario ruošos darbų, jau ketvirtus metus iš eilės ūkininkus sukviečia „Farm Poker“ vakaras, kurį organizuoja įmonė „Scandagra“. Šio vakaro metu ūkininkai iš visos šalies turi galimybę susitikti neformalioje aplinkoje, gerai praleisti laiką žaisdami azartišką ir iššūkių kupiną pokerį, bei, žinoma – namo iškeliauti su įspūdingais prizais.

Šiemet „Farm Poker“ vakaras vyko Raudondvario pilyje. Susirinko per 500 dalyvių, svečių iš užsienio šalių. Azartiškus ūkininkus tiesiai iš Dakaro pasveikino ir lenktyninkas Benediktas Vanagas.

Įspūdingą vakarą atidarė ir žaidimui svečius pakvietė įmonės „Scandagra“ generalinis direktorius Marius Vasiliaukas.

„Kuo daugiau dirbame, tuo labiau suprantame, kad pats geriausias laikas yra tas, kurį praleidžiame su klientais, partneriais, kolegomis. Kai turi juos tokius šaunius, veržlius, „crazy“ gerąją prasme – negali gyventi ramiai. Taip gimsta tokie renginiai, kaip „Farm Poker“. Tai – turbūt didžiausias kazino vakaras Baltijos šalyse. Kasmet dalyvų skaičius vis auga beveik dvigubai, ir šiandieną mes turime beveik 500 dalyvių. Skaičius mus labai džiugina, kiekvienam linkiu puikių emocijų ir, žinoma, gerų kortų“, - susirinkusius svečius sveikino įmonės direktorius, kartu pašmaikštavęs, kad pats prie pokerio stalo sėdasi kone kasdien darbe. Žinoma, ten jau vyksta azartiškas žemės ūkio produkcijos kainų stebėjimas ir sekimas.

Tuo tarpu renginio partnerių įmonės „EWA“ vadovas  Gediminas Kvietkauskas priminė, kad jau kam kam, o ūkininkui pokeris – ko gero arčiausiai širdies. Juk rizika yra tarsi antras ūkininko vardas...

„Noriu padėkoti „Scandagra“ kolektyvui, už tai, kad jie sugalvojo tokį vakarą, kaip „Farm Poker“. Juk žemės ūkis yra labai panašus į pokerį. Pokeryje turite dvi kortas, o kitų trijų laukiate ir dėliojate kombinacijas. Agroversle dvi kortos esate jūs, jūsų kolektyvas ir jūsų ūkis, o grūdų kainos, kokybės ir orų jūs negalite žinoti. Taigi – linkiu puikaus žaidimo, ir kad tai būtų puikus startas į šių metų žemės ūkio pasiekimus“, - kalbėjo G. Kvietkauskas.

„Farm Poker“ 2018 aktyviai žaidė ir keturi kėdainiečiai – Paulius Bieliauskas, broliai Taurius, Ignas ir Naglis Sereikos. Ir nors prizinių vietų jie nepelnė, išties puikiai praleido laiką kolegų kompanijoje.

Pagrindinis „Farm Poker“ prizas šiemet – kelionė į Šri Lanką, dėl kurios finalinėje kovoje kovėsi keturi patyrę ūkininkai. Tiesa, nors „Farm Poker“ vakare jie dalyvavo toli gražu ne pirmą kartą, anksčiau prizinių vietų nebuvo pelnę.

Trečiąją vietą pelnė vienintelė dama, išsiveržusi į finalinį ketvertą – Sonata Katliorienė. Antrąją vietą pelnė jaunas ūkininkas Mantas Živatkauskas, na o pergalę išplėšė, apdovanojimą pelnė i kelionę į Šri Lanką laimėjo Vilkaviškio rajono ūkininkas Arūnas Maksvytis.

 

www.rinkosaikste.lt

Rekomenduojami video