Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Pasitikėjimu grįstas bendradarbiavimas – kokybiško pieno garantas

Šventinės akimirkos yra laikas, kai sustojame, vertiname tai, ką turime, ir dalinamės šiltu bendravimu su kolegomis ir klientais. Esame dėkingi už jų pasitikėjimą ir bendradarbiavimą. Per 30 veiklos metų UAB „Pieno tyrimai“ laboratorija tapo neatsiejama pieno gamybos grandinės dalimi, nuolat diegianti naujus tyrimų metodus ir technologijas. Per šį laikotarpį laboratorija padėjo užtikrinti aukštą pieno produktų kokybę, prisidėjo prie vartotojų saugos ir pasitikėjimo maisto produktais didinimo.

Galime su dideliu pasididžiavimu vertinti ilgalaikį laboratorijos indėlį į pieno kokybės ir saugos užtikrinimą. Nuolat investuojant į modernias technologijas, užtikrinami greiti ir tikslūs rezultatai. Pieno tyrimai, pritaikant naujausias technologijas, parodo labai daug dalykų ne tik apie patį pieną, kaip produktą, bet ir apie karves, jų šėrimą, gydymą.

Pastaraisiais metais galima drąsiai konstatuoti, kad žalio pieno kokybė ženkliai pagerėjo. Ūkininkai puikiai supranta, kad neužtenka atlikti tik pieno sudėties tyrimų. Siekdami ūkio ekonomiškumo, jie sistemingai naudojasi ir kitomis laboratorijos siūlomomis paslaugomis, tokiomis kaip ankstyvojo veršingumo nustatymas, mastito sukėlėjo bei jo jautrumo antibiotikams nustatymas, jungtinių pieno mėginių formavimas ligų tyrimams atlikti, pašarų maistinės vertės nustatymas.

Ypatingo dėmesio sulaukia gyvūnų produktyvumo tyrimai, kurie yra svarbūs gyvūno veislinei ir ūkinei vertei nustatyti, kryptingai jų atrankai atlikti, padeda racionaliai organizuoti reprodukciją ir siekti geriausių veiklos rezultatų. Individualūs gyvūnų produktyvumo tyrimai ir sisteminga jų apskaita sudaro visas prielaidas bandai gerinti ir suteikia pakankamai duomenų selekcijai bei genetiniam potencialui didinti.

Pastaraisiais metais galima drąsiai konstatuoti, kad žalio pieno kokybė ženkliai pagerėjo. Ūkininkai puikiai supranta, kad neužtenka atlikti tik pieno sudėties tyrimų. Siekdami ūkio ekonomiškumo, jie sistemingai naudojasi ir kitomis laboratorijos siūlomomis paslaugomis.

Dar vienas aktualus akcentas – pieno kokybei labai svarbi ūkyje naudojama tvarkinga melžimo bei pieno šaldymo įranga, todėl laboratorijos specialistai siūlo periodiškai atliekamą pieno kiekio matavimo priemonių kalibravimą bei melžimo įrangos ir pieno šaldymo rezervuarų patikrą.

UAB „Pieno tyrimai“ aktyviai bendradarbiauja su pieno gamintojais, supirkėjais, perdirbėjais, kontroliuojančiomis ir mokslo institucijomis. Jų pasiūlymai ir pastebėjimai itin vertingi laboratorijai, siekiant išlaikyti aukštus standartus ir prisitaikyti prie besikeičiančių rinkos sąlygų.

Per 30 metų veiklos laikotarpį laboratorija buvo ir yra aktyvi partnerė moksliniuose tyrimuose, bendradarbiaudama su įvairiomis mokslinėmis institucijomis, siekdama plėtoti naujus metodus ir tobulinti tyrimų procesus. Tai ne tik didina laboratorijos patikimumą, bet ir leidžia prisitaikyti prie besikeičiančių mokslinių ir technologinių iššūkių.

Artėjančių švenčių proga norime išreikšti didžiulį dėkingumą visiems, kurie šiuos metus buvo kartu, už Jūsų ilgalaikį ir pasitikėjimu paremtą bendradarbiavimą. Linkime Jums jaukių ir ramybės pilnų Kalėdų, praleistų su šeima ir draugais. Tegul ateinantieji metai būna pilni naujų galimybių, o mūsų bendradarbiavimas tebūna stiprus ir augantis.

Rekomenduojami video