Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Viešbutis, kuriame Kalėdos tęsiasi visus metus

Tai viešbutis „TheInn at Christmas Place“, įsikūręs šalia teminio parko „Dollywood“ Jungtinėse Amerikos Valstijose, Pigeon Forge mieste. Kalėdos čia švenčiamos net vidurvasarį, kai oro temperatūra gali pakilti iki 31 laipsnio karščio.

Iš pradžių viešbučio svečiai patenka į didžiulę fojė, išpuoštą Kalėdų eglutėmis, girliandomis ir šviečiančiomis lemputėmis. Čia taip pat galima išvysti trijų aukštų laikrodį, grojantį kalėdines giesmes. Vaikams yra skirta pašto dėžutė, į kurią jie gali sumesti Kalėdų Seneliui adresuotus laiškus. Kalėdų dvasia dvelkia ir dauguma šio viešbučio kambarių, kuriuose galima išvysti rogių formos ornamentų, purių raudonos spalvos lovos užtiesalų ir beveik 2 m aukščio Kalėdų eglučių.

Visuose apartamentuose yra daug kalėdinių dekoracijų, o jų gyventojų laukia dovana nuo paties Kalėdų Senelio. Tiesą sakant, Kalėdų Senelį svečiai gali sutikti bet kurioje viešbučio vietoje. Jis dažnai židinyje kepina zefyrus, padeda registratūroje ar net užtraukia dainas vestibiulyje. Kalėdų Senelis taip pat pasirodo su elfais, vaišinančiais pienu ir sausainiais. Visus metus viešbutis siūlo daug smagių renginių, įskaitant „Kalėdų liepos mėnesį“ programą, į kurią įtrauktos tokios veiklos kaip imbierinio namelio dekoravimas ar pasakų skaitymas su Kalėdų Seneliu.

Priešais viešbutį, kitoje kelio pusėje visus metus veikia prekybos centras „The Incredible Christmas Place“, kuriame lankytojai gali įsigyti kalėdinių dovanų, papuošimų ir maisto.Nakvynės kaina šiame viešbutyje prasideda nuo 139 dolerių.

VL

Rekomenduojami video