Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Ūkininkas originaliai pagerbė mirusią tetą

Kai Beno Džeksono teta Debby mirė po dvejus metus trukusios kovos su vėžiu, jis negalėjo dalyvauti jos laidotuvėse dėl koronaviruso pandemijos apribojimų. Vietoj to, jis su savo avelių pagalba sukūrė širdį kaip savo meilės ir liūdesio išraišką.

Naudingas būdas susidoroti su savo sielvartu yra prisiminti savo mylimą žmogų. Avių augintojas iš Australijos panaudojo savo auginamas aveles, kad sukurtų kai ką ypatingo, taip norėdamas išreikšti savo paskutinę pagarbą mylimai tetai. Džeksonas buvo nusivylęs, kai negalėjo dalyvauti laidotuvėse dėl vietinių apribojimų, esant pandemijai. Ir todėl jis nusprendė padaryti savo atsisveikinimo vaizdo įrašą, kad jis būtų parodytas per tetos laidotuves Brisbene.

„Esant tokiam sielvartui, jautiesi tikrai bejėgis, nežinai, ką daryti ir ką pasakyti, – „The Guardian“ sakė ūkininkas.

Savo meilės ir liūdesio išraišką Džeksonas parodė per savo avelių bandą. Anksčiau jis eksperimentavo bandydamas „formuoti“ savo mėgstamų grupių pavadinimus. Tetai pagerbti jis pasirinko širdies formos dizainą. Ir kokia tai buvo fantastiška ir daug pasakanti figūra!

Norėdamas suformuoti avelių pulką (daugelis iš jų nėščios), Džeksonas dažniausia naudoja sunkvežimį, kad subertų grūdus pagal savo norimos formos kontūrus. Tada avelių pulkas paleidžiamas bėgti per pievą, kur subėga mėgautis grūdais palei pasirinktos formos linijas. Tuo pat metu ūkininkas dronu filmuoja gyvūnų sukurtą formą.

Šiuo vaizdu pasidalinta visame pasaulyje

„Avelių menas“, kurį Džeksonas sukūrė savo tetai, pamažu internete išpopuliarėjo ne tik Australijoje, bet ir visame pasaulyje. Įspūdinga pagarba ir jaudinančios pastangos sujaudino daugelį žmonių, kurie kovoja su sielvartu.

„Associated Press“ avių augintojas sako, kad norint sukurti tokį rezultatą, reikia nemažai kantrybės ir pastangų.„Teko net kelis kartus pabandyti, kol man pavyko padaryti taip, kaip norėjau. Ir galutinis rezultatas yra toks, kokį matote. Aš tetą labai mylėjau, ką ir norėjau parodyti. Tikiuosi, kad kai tai dariau, ji pro debesis pažvelgė žemyn į žemę.

Norėdamas suformuoti avelių pulką (daugelis iš jų nėščios), Džeksonas dažniausia naudoja sunkvežimį, kad subertų grūdus pagal savo norimos formos kontūrus.

Norėdamas suformuoti avelių pulką (daugelis iš jų nėščios), Džeksonas dažniausia naudoja sunkvežimį, kad subertų grūdus pagal savo norimos formos kontūrus.

Pavadinimas jei reikia

Rekomenduojami video