Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
M. Stonkus – apie tai, už ką jaučiasi dėkingas savo žmonai

„Mano žmona yra didžiulis energijos užtaisas, kurį sulaikius viduje prasideda branduolinė reakcija. Tada per ausis ir nosį rūksta dūmai, bet ji kažkaip susitvarkė, nors paaukojo savo laiko, atidavė jį mūsų vaikams, leido man būti tuo, kuo siekiau būti“, – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Editos šou“ kalba aktorius, humoristas, kino artistas Mantas Stonkus.

M. Stonkus pasakoja, kad namų ruoša yra mėgstama jo laisvalaikio praleidimo forma. Tiesa, aktorius neslepia, kad šeimininkaudamas jis dažnai būna piktas ant savo namiškių.

„Galbūt ir pats nesu idealus, pavyzdžiui, kartais neuždarau spintelės, bet jei kas nors kitas neuždaro, tai tampu didžiule širše“, – atskleidžia jis.

Laidos vedėjos Editos Mildažytės paklaustas, ar namuose nesiformuoja „kurmių kalneliai“ – drabužiai, kurie kaupiasi ir kaupiasi vienas ant kito, M. Stonkus su šypsena atsako, kad tokių galima aptikti nebent žmonos drabužinėje.

„Jei užeitumėte į mūsų drabužinę, tai ten, kur Indrės pusė, gyvena vieni kurmiai. Pas mane nėra nė vieno kurmio. Mes mylime gyvūnus, todėl jiems leidžiame okupuoti tik pusę drabužinės“, – juokauja M. Stonkus.

V. Radžiūno/LRT nuotr.

Laidoje aktorius prisipažino, kad yra sirgęs žvaigždžių liga. Anot jo, nuo šios ligos beria, labai suka pilvą, kartais susuka makaulę. Kai sergi, esą pasidarai negeras kitiems. Nors save M. Stonkus vadina jautriu ir empatišku žmogumi, kuris nesielgia taip, kad įskaudintų kitą, tačiau žvaigždžių liga jam pasireiškė kitaip.

„Pavyzdžiui, važiuojant kelyje, kai kas nors nepraleidžia: „Kas čia dabar, aš lekiu, o manęs nepraleidžia?“. Buvau pasidaręs piktas. Po to sustabdžiau save. Pradėjau suprasti, kad mane tai labai vargina, kankina, išleidžiu labai daug negeros energijos, o ši energija visada sugrįžta atgal. Supratau, kad taip nereikia elgtis. Labai džiaugiuosi, kad šis ženklas atėjo laiku“, – kalba M. Stonkus.

Paklaustas, ar jaučiasi dėkingas žmonai už savo karjerą, humoristas atskleidžia jaučiantis labai didelę padėką žmonai.

„Mano žmona yra didžiulis energijos užtaisas, kurį sulaikius viduje prasideda branduolinė reakcija, tada per ausis ir nosį rūksta dūmai, bet ji kažkaip susitvarkė, nors paaukojo savo laiko, atidavė jį mūsų vaikams, leido man būti tuo, kuo siekiau būti“, – sako jis.

V. Radžiūno/LRT nuotr.

Naujausias M. Stonkaus darbas –  reperio vaidmuo kino juostoje „Aš žvaigždė“. Pasak aktoriaus, šis filmas skirtas visai šeimai, tad į jį jis ketina nukeliauti su savo vaikais. Filme nėra keiksmažodžių ar kitų dalykų, kurie asocijuojasi su šou verslu.

„Šis filmas yra pažangiai nufilmuotas, jame daug šiuolaikinės popkultūros, kurios Lietuvos kine dar niekada nebuvo. Manau, kad su šiuo filmu priartėjome prie Vakarų“, – įsitikinęs M. Stonkus.

Rekomenduojami video