Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
„Ką po darbo?“ E. Bučelytė: laisva diena po darbų skirta tingėjimui

„Mano laisvalaikis – pilnas įvairovės“, – tikina LRT TELEVIZIJOS žurnalistė ir žinių vedėja Eglė Bučelytė. Nors mėgsta skaityti, megzti ir dažnai susitinka su draugais, vis dėlto pirmąją dieną po kelių iš eilės darbo dienų skiria ne kam kitam, o tinginiavimui.

LRT TELEVIZIJOS žurnalistė ir žinių vedėja E. Bučelytė pasakoja, kad kartais laiką po darbo skiria paprasčiausiam poilsiui.

„Pirmoji diena, kai nereikia eiti į darbą po kelių darbo dienų, skirta tinginiavimui. Kartais net ir iš chalato stengiuosi neišlįsti, mėgaujuosi tuo buvimu namuose, tokiu šliaužiojimu“, – tikina ji.

Pasak žurnalistės, kai jau išsitinginiauja, laiką po darbo stengiasi leisti kaip tik įmanoma smagiau: „Mano laisvalaikis – pilnas įvairovės. Ir su draugais reikia susitikti, ir knygą paskaityti, ir pamegzti, ir paslidinėti žiemą, o vasarą – pabėgioti.“

V. Radžiūno/LRT nuotr.

Dar vienas užsiėmimas – tai laikas, leidžiamas gamtoje. Karštuoju sezonu E. Bučelytė būna sodyboje.

„Nėra taip, kad pasakyčiau, jog mėgstu tik skaityti ar žiūrėti filmus, vaikščioti į kino teatrus. Megzti patinka, bet kas keisčiausia, kad tie mano mezginiai retai kada pabaigiami. Tiesiog pats mezgimo procesas man tinkamas. Ypač žiemą, prisėdus prie televizoriaus ar klausantis muzikos. Patinka paraizgyti“, – kalba žurnalistė.

Žinių vedėja E. Bučelytė neslepia, kad mezgimas ją lydi ilgai, tačiau jaunystėje tuo užsiėmė aktyviau: „Jaunystėje tai būdavo tas vienintelis būdas originaliai apsirengti ar išsiskirti iš kitų, tad dabar jau turbūt praradau savo kvalifikaciją.“

Parengė Viktorija Juškauskaitė.

Rekomenduojami video