Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
D. Trampas: V. Putinas - žymiai geresnis lyderis nei B. Obama

Donaldas Trampas (Donald Trump) apipylė liaupsėmis Vladimirą Putiną. Tai D. Trampas padarė tuo metu, kai jis ir Hilari Klinton (Hillary Clinton) televizijos forume atsakinėjo į aštrius karo veteranų klausimus, praneša BBC.

Respublikonų kandidatas į JAV prezidento postą forume teigė, kad Rusijos prezidentas "žymiai geresnis lyderis nei mūsų (JAV) prezidentas".

D. Trampas tokias mintis išsakė tą pačią dieną, kai Pentagono vadas apkaltino Rusiją sėjant tarptautinio nestabilumo sėklas.

Tuo tarpu H. Klinton gynė savo poziciją, nepaisydama elektroninių laiškų skandalo šleifo.

Kandidatai patekti į Baltuosius rūmus trečiadienį vakare scenoje Niujorke pasirodydavo paeiliui, kiekvienas jų pasirodymas trukdavo pusvalandį.

NBC televizijos laidų vedėjui Metui Laueriui (Matt Lauer) pasidomėjus apie D. Trampo anksčiau išsakytus komplimentus V. Putinui, kandidatas į JAV prezidentus atsakė: "Na, vis dėlto jį palaiko 82 proc. Rusijos gyventojų".

"Kai jis mane vadina talentingu žmogumi, aš šį komplimentą priimu, gerai?", - toliau kalbėjo verslininkas.

D. Trampas taip pat pažymėjo, kad V. Putinas "puikiai kontroliuoja savo šalį", ir pridūrė manąs, kad, jei lapkritį bus išrinktas JAV prezidentu, jam tikriausiai pavyktų gerai sutarti su V. Putinu.

Rekomenduojami video