Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Pelėdnagių seniūnija parūpino lauko kepsnines

Vis dažniau bendruomenės susirenka pabūti įvairiuose renginukuose, šventėse ir susibūrimuose. Kiekviena kaimo bendruomenė turi ir susibūrimams mėgstamą vietą. Tačiau dažnai ten trūksta elementariausio inventoriaus, suoliukų. Pelėdnagių seniūnija rūpinasi savo bendruomenėmis ir kad joms būtų dar smagiau ir patogiau leisti laisvalaikį kartu bičiulių draugijoje, šios seniūnijos kaimuose buvo pastatytos lauko kepsninės.

Skirtos visiems

„Žinome ir matome, kad žmonėms patinka susirinkti, pabūti kartu. Matome, ko jiems trūksta, tad šį kartą nusprendėme padovanoti jiems kepsnines. Tai stacionarios kepsninės, kurias reikia įmontuoti į žemę. Jomis galės naudotis visi bendruomenės nariai, visi pelėdnagiškiai ir mūsų seniūnijos svečiai. Šios kepsninės yra dovana mūsų šaunioms bendruomenėms ir visiems seniūnijos gyventojams“, – sakė Palėdnagių seniūnas Edvinas Pagirskas.

Vienur atsirado, kitur atsiras

„Nauja kepsninė jau pastatyta ir jau net buvo išbandyta Beinaičių kaime. Kepsninės taip pat bus pastatytos prie Ašarėnos tvenkinio, kepsninė atsiras ir Paobelio kaime. Taip pat jau esame pastatę Labūnavos pliaže, Nociūnuose prie bendruomenės centro. Vienose vietose kepsnines susimontuoja pačios bendruomenės, o kitur prireikia ir seniūnijos pagalbos. Bet visi žmonės tikrai džiaugiasi šia idėja“, – sakė E. Pagirskas.

 

Dimitrijus KUPRIJANOVAS

Rekomenduojami video