Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
„Valstiečiai“ džiaugiasi prezidento metiniu pranešimu: teigia, kad valdantiesiems kalba turėtų nepatiki

„Valstiečiams“ paliko įspūdį prezidento Gitano Nausėdos ketvirtadienį perskaitytas metinis pranešimas. Kaip tvirtina Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos Seime seniūnė Aušrinė Norkienė, prezidento išsakytos pastabos sutampa su nuostatomis, kurių laikosi opozicijoje veikianti partija.

„Prezidento kalbą vertiname kaip atvirą, nesuvaidintą situacijos valstybėje ir būtinų darbų konstatavimą. Ši kalba rodo, kad prezidentas girdi ir mato Lietuvos žmones bei jų problemas. Mūsų matymas sutampa“, – vertindama metinį pranešimą teigė A. Norkienė.

„Vertinant aplinkybes, kad valdantieji nepripažįsta kritikos ir nemato savo klaidų, daro spaudimą visiems, kurie apie tai kalba, jiems prezidento kalba nepatiks. Prezidentas įvardija valdžios problemas ir klaidas, neteisingai valdytą pandemiją, atkreipia dėmesį į dažnai girdėtus ir girdimus reikalavimus „netrukdyti dirbti“, kas, deja, tapo priedanga valdžios neveiklumui. Kaip prezidentas sako – dreifavimui be aiškaus plano“, – G. Nausėdos perskaitytą pranešimą interpretavo politikė.

Rekomenduojami video