Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Vagies grobis – alus ir koldūnai

Penktadienio vakarą Kėdainių rajone siautė išalkęs ir ištroškęs vagis. Įžūlus vyriškis apvogė savo gimtojo miestelio parduotuvę, tačiau netrukus buvo sulaikytas ir jam teko išbandyti areštinės gultus. Miestelio žmonės sako, jog vyriškis savo neprognozuojamu elgesiu jau seniai gąsdina vietos gyventojus. 

Net neslėpė

Vagystė įvykdyta penktadienį, sausio 3 dieną. Apie 19.00 val. į Kėdainių rajono Dotnuvos miestelyje esančią parduotuvę užėjęs vyriškis nesismulkino. Jis atvirai pavogė pakuotę alaus, pakuotę šaldytų koldūnų ir pakelį cigarečių. Tačiau jo piktavališkus veiksmus pastebėjo akyla pardavėja. Moteris apie įžūlią vagystę pranešė policijai.

Sulaikė vagį  

Netrukus į įvykio vietą atskubėjo Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai. Pardavėja suskaičiavo, jog vagis parduotuvei padarė 10,09 Eur žala. Pardavėja teigė pažįstanti ir vagį, mat šis yra liūdnai pagarsėjęs vietos gyventojas. Sužinoję vardą ir pavardę pareigūnai nedelsdami pradėjo paiešką ir sulaikė 1990 metais gimusį įtariamąjį. Vyras teigė buvęs išalkęs ir ištroškęs.

Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka tyrimą dėl šios vagystės.

Baugina gyventojus

Miestelio žmonės sako, jog vyriškis savo neprognozuojamu elgesiu jau seniai gąsdina vietos gyventojus. Vyriškiui ir vagystė tikrai nėra pirmoji – jis jau ne kartą buvo apšvarinęs vietos parduotuves. Dažniausiai savo blogus darbus vyriškis daro apsvaigęs nuo alkoholio arba jo pritrūkęs. Jis niekur nedirba, tad pinigų alkoholiui prasimanyti jam nėra lengva. Vyriškis skolinasi, prašo, vagiliauja. Miestelio žmonės sako, kad vyras tikrai galėtų dirbti, tačiau jam, matyt, patinka toks gyvenimo būdas ir jis jo keisti nesiruošia.

 

Dimitrijus KUPRIJANOVAS

Rekomenduojami video