Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Už įvairius karantino režimo pažeidimus – trys dešimtys protokolų

Kėdainių rajone savaitgalį pareigūnai ir vėl stabdė automobilius, tikrino jais važiuojančiųjų dokumentus ir aiškinosi kelionės tikslą. Pareigūnai įvairiose miesto ir rajono vietose patikrino beveik 200 automobilių.

Nors praėjusį savaitgalį Kauno kelių policijos valdybos pareigūnai reidų Kėdainių mieste ir rajone neorganizavo, bet mūsų mieste labai aktyviai darbavosi vietos pareigūnai. Jiems pavyko nustatyti du neblaivius vairuotojus.

Stabdė pasirinktinai

Praėjusį savaitgalį Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai intensyviai patruliavo tiek

Kėdainių mieste, tiek rajone. Jie pasirinktinai stabdė automobilius ir aiškinosi vairuotojų kelionės tikslą. Taip pat buvo įkurti ir laikini kontrolės postai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės Odetos Vaitkevičienės duomenimis, vasario 26–28 dienomis Kėdainių rajone buvo patikrintos 176 transporto priemonės, iš jų 7 į miestą nebuvo įleistos.

Nemenkos baudos

Visą praėjusią savaitę policijos pareigūnai taip pat aktyviai tikrino, kaip kraštiečiai laikosi karantino režimo reikalavimų.

Pareigūnai rajono gyventojams baudas skyrė už saviizoliacijos taisyklių nesilaikymą, karantino pažeidimus.

Kauno apskrities policija „Rinkos aikštę“ informavo, kad per praėjusią savaitę už įvairius karantino režimo pažeidimus Kėdainių rajone surašytas 31 administracinio nusižengimo protokolas. 26 asmenims paskirtos baudos po 250 eurų, 5 – po 500 eurų.

Du neblaivūs

Nors praėjusį savaitgalį Kauno kelių policijos valdybos pareigūnai reidų Kėdainių mieste ir rajone neorganizavo, bet mūsų mieste labai aktyviai darbavosi vietos pareigūnai. Jiems pavyko nustatyti du neblaivius vairuotojus.

Šeštadienį apie 06.00 val. Kėdainiuose, Respublikos gatvėje, automobilį „Audi A3“ vairavo neblaivus aštuoniolikmetis. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,64 promilės.

Sekmadienį apie 14.45 val. Kėdainių rajone, Vainikų kaime, automobilį „Opel Zafira“ vairavo neblaivus 57-erių metų vyras. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,53 promilės.

Abiem vairuotojams iškeltos baudžiamosios bylos. Kokia bausmė jų laukia, spręs teismas.

Dimitrijus KUPRIJANOVAS

Rekomenduojami video