Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Sulaikytas girtas greitosios automobilį vairavęs ligoninės darbuotojas: įpūtė beveik 3 promiles

Trečiadienį Anykščių ligoninės teritorijoje policijos pareigūnai sulaikė ligoninės darbuotoją, kuris, kaip įtariama, neblaivus vairavo greitosios pagalbos automobilį.

Policijos pranešime skelbiama, kad apie 18.10 val. 1962 metais gimęs vyras, kuriam nustatytas 2,80 prom. girtumas, vairavo greitosios pagalbos automobilį „VW Transporter“.

Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato ilgalaikio sulaikymo patalpą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Utenos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas „Anykštą“ informavo, kad greitosios pagalbos automobilis priklauso Anykščių ligoninei, o vairuotojas, kuriam buvo nustatytas girtumas, yra ligoninės ūkio dalies darbuotojas.

Anykščių rajono policijos komisariato reagavimo skyriaus viršininkas Valdas Palionis „Anykštai“ sakė, kad policijai apie kelyje įtartinai manevruojantį greitosios pagalbos automobilį pranešė gyventojai.

„Greitosios pagalbos automobilis važiavo nuo Troškūnų pusės į Anykščius. Vairuotojas, kuriam buvo nustatytas sunkus girtumas, kuomet atvyko policijos pareigūnai, jau buvo pastatęs transporto priemonę garaže, išlipęs iš automobilio“, – sakė V.Palionis.

V.Palionio duomenimis, greitosios pagalbos automobilio vairuotojas važiavo vienas. „Duomenų, kad būtų kažką vežęs, nemačiau“, – sakė jis. Pasak V.Palionio, greitosios pagalbos automobilio vairuotojui gresia baudžiamoji atsakomybė. Anykščių rajono policijos komisariato reagavimo skyriaus viršininkas V. Palionis sakė, kad tai „eilinis įvykis“.

„Gal tik automobilis neeilinis. Pagal statistiką, ikiteisminiai tyrimai, kuriuos pradedame dėl neblaivių vairuotojų, patenka „į ketvirtuką“, – tęsė jis.

V.Palionis sakė nepamenantis atvejo, kad Anykščių rajone būtų buvęs sulaikytas neblaivus greitosios pagalbos automobilį vairuojantis asmuo.

Anykščių ligoninės laikinasis direktorius Dalis Vaiginas „Anykštai“ garantavo, kad greitosios pagalbos automobiliu ligoniai tikrai nebuvo vežami.

www.anyksta.lt


Rekomenduojami video