Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Sinoptikai žada naują sniego porciją ir šalčio bangą

Ketvirtadienio dieną šalies orus lems dar vienas iš pietų atkeliavęs ciklonas, tačiau šį kartą jis slinks toliau nuo Lietuvos ir gausaus sniego neatneš.

Dangus nuo pat ryto bus apniukęs ties pietiniais ir rytiniais rajonais, o kitose šalies vietovėse dar pradžiugins saulės spinduliai. Daugelyje rajonų pasnigs, daugiausia ties rytine šalies puse. Pūs besikeičiančios krypties vėjas, vidutinio stiprumo. Temperatūra pasiskirstys tarp 4-9 laipsnių šalčio, o arčiau pajūrio svyruos nuo 2 laipsnių šalčio iki 2 šilumos.

Penktadienio naktį didesnėje šalies dalyje jau snigti neturėtų, tik ties šiaurės vakariniu šalies pakraščiu nuo jūros atslinks tankesni debesys ir iš jų pasnyguriuos. Vėjas įgaus pietvakarių, pietų kryptį, išliks vidutinio stiprumo. Naktį danguje netrūks pragiedrulių ir temperatūra sparčiai kris žemyn – svyruos tarp 8-13, vietomis pažemės ir iki 15 laipsnių šalčio. Pajūryje temperatūra bus aukštesnė ir ten bus apie 4-6 laipsnius žemiau nulio. Penktadienio dieną iš pietų artinsis dar vienas žemo slėgio sūkurys, o su juo ir nauja kritulių porcija, kuri pasieks tik Pietryčių Lietuvą. Vėjas bus pietų, pietryčių, nesustiprės. Dieną laikysis 3-8 laipsnių šaltis.

 Savaitgalį ims stiprėti aukštesnio slėgio sritis, tad žymesnio sniego jau neturėtų būti.



Rekomenduojami video