Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Šiluma Lietuvą padalys į dvi dalis: vienoje bus pavasaris, kitoje – vasara

Trečiadienį vis dar būsime anticiklono įtakoje, tad ir diena nusimato su pragiedruliais, vienas kitas lietaus lašas gali iškristi pietvakarinėje Lietuvos dalyje, tačiau žymesnio lietaus neprognozuojama.

Nors diena ir bus sausa, antroje dienos pusėje kils stipresnis pietvakarių, vakarų krypties vėjas – jo greitis, ypač Vakarų Lietuvoje, kai kur sieks 15-18 m/s. Temperatūros prasme, šiluma erdvėje pasiskirstys itin nevienodai – Vakarų Lietuvoje bus apie 8-13 laipsnių šilumos, tuo tarpu Rytų Lietuvoje vietomis termometrų stulpeliai rodys 20-25 laipsnius šilumos.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį vakariniuose rajonuose truputį palis. Vėjas pūs vakarų, pietvakarių, 8-13 m/s, kai kur su 15 m/s gūsiais. Žemiausia oro temperatūra nakties bei ryto valandomis svyruos tarp 2-7 laipsnių šilumos, o dieną pakils iki 11-16 laipsnių.

Penktadienio naktis, kaip ir diena, kai kur žada būti su nedideliu lietumi. Didžiąją dalį penktadienio paros vyraus stiprokas pietvakarių, vakarų 8-13 m/s vėjas, tačiau stipresnių gūsių neprognozuojama. Nakties metu vyraus 6-11 laipsnių šilumos oro temperatūra, o dieną bus apie 10-15 laipsnių.

Rekomenduojami video