Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Šėtoje siautė vagys – nuostoliai siekia tūkstančius eurų

Savaitgalį Kėdainių rajono Šėtos miestelyje siautėjo vagys – apvogtos net kelios sodybos, o ilgapirščių padaryti nuotoliai siekia tūkstančius eurų. Dėl vagysčių Kėdainių rajono policijos komisariate pradėti ikiteisminiai tyrimai, tačiau nukentėjusieji prašo ir visuomenės pagalbos nustatant piktadarius. 

Nuostoliai – labai dideli 

Didžiausius nuostolius atnešusi vagystė įvykdyta naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Tuomet buvo pavogtas labai brangus, išskirtinės išvaizdos elektrinis dviratis. Vagystė įvykdyta ne kur vienkiemyje, o pačiame Šėtos miestelyje. Vagystę pastebėję nukentėjusieji nedelsdami pranešė policijai. Atvykę policijos pareigūnai surinko visus duomenis ir pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Išplėšė sandėliuką

Tiriant vagystės aplinkybes paaiškėjo, kad brangus dviratis buvo laikomas užrakintame sandėliuke. Jame buvo ir daugiau vertingų daiktų, tačiau daugiau niekas nepaimta. Taip pat buvo išplėštas namo rūsys, bet daiktai nepaimti. Savininkai nuostolį įvertino net 3 000 eurų. Visgi, vagims parduoti tokį dviratį tikrai nebus lengva.

Prašo pagalbos

„Rinkos aikštei“ pakalbinus nukentėjusiuosius, šie teigė manantys, jog tai vietinių vagių darbas. Žmonės aiškino, kad tokį dviratį nebus lengva parduoti, mat Lietuvoje jų nėra prekyboje, be to, jis išskirtinės išvaizdos ir labai atkreipiantis dėmesį.

„Galbūt atsiras kažkas kažką matęs ar girdėjęs. Tikrai būtume labai dėkingi už pagalbą. Ką nors žinančius prašome susisiekti telefono numeriu 8 679 11 347“, – prašo nukentėjusieji.

Ne vienintelė

Pasirodo, tai ne vienintelė vagystė Šėtos miestelyje įvykdyta šiomis dienomis ar naktimis. Apvogti buvo ir dar vieni žmonės, iš kurių taip pat pavogtas dviratis. Iš trečios sodybos pavogta žoliapjovė – trimeris. Panašu, kad miestelyje įsisuko vagių gauja. Vietiniai mano, kad visos šios vagystės susijusios. Pasak jų, tai tos pačios asmenų grupės darbas.

 

Dimitrijus KUPRIJANOVAS

Rekomenduojami video