Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Sekmadienį į Lietuvą nemėgino patekti nė vienas neteisėtas migrantas, latviai apgręžė 68 užsieniečius

Sekmadienį pasieniečiai nefiksavo nė vieno atvejo, kai neteisėti migrantai būtų bandę iš Baltarusijos patekti į Lietuvą. Į Latviją tą pačią dieną neįleistos septynios dešimtys migrantų. Šeštadienį VSAT pareigūnai apgręžė 8 iš Baltarusijos neleistinose vietose ėjusius užsieniečius. Penktadienį, ketvirtadienį ir pirmadienį nebuvo atvejų, kai iš Baltarusijos į Lietuvą sieną būtų pažeidę migrantai. Trečiadienį ir antradienį neįleista po 9 tokius asmenis. Į Lietuvą dėl humanitarinių priežasčių sekmadienį įleistų užsieniečių nebuvo.

Nuo rugpjūčio pradžios, kai pasieniečiai įgijo teisę neįsileisti draudžiamose vietose iš Baltarusijos einančių migrantų, jų į Lietuvą, vidurnakčio iš sekmadienio į pirmadienį duomenimis, nepateko 8194.

Tarnybinių ginklų profesionaliai migrantų krizės metu veikiantiems Lietuvos pasieniečiams ir jiems talkinantiems kariams praėjusią parą pasienyje panaudoti neteko.

Sienos kontrolė Lietuvos pusėje tebevykdoma sustiprintu režimu.

Sekmadienį Latvijos pasieniečiai apgręžė 68 iš Baltarusijos bandžiusius patekti neteisėtus migrantus. Šių šalių siena yra maždaug 4 kartus trumpesnė nei Lietuvos ir Baltarusijos siena. Šeštadienį į Latviją neįleisti 62 tokie užsieniečiai, penktadienį – 45, ketvirtadienį – 55, trečiadienį – 58, antradienį – 46, pirmadienį – 60.

Lenkijos pasieniečiai šeštadienį užkirto kelią iš Baltarusijos neteisėtai sieną kirsti 6 migrantams, penktadienį – 85, ketvirtadienį – 56, trečiadienį – 38, antradienį – 33, pirmadienį – 50.

Rekomenduojami video