Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Savaitgalį Druskininkuose laukiamas žiedų sprogimas, lydimas šviesos ir kitų menų

Narcizų žydėjimo šventė – pati gražiausia pavasario šventė Druskininkuose. Druskininkai Narcizų žydėjimo šventės pradžią skelbia balandžio 12 dieną, o kadangi kurortas visus metus švenčia 230-ąjį gimtadienį, negaili dovanų ir pratęsia šventę visai savaitei, iki pat balandžio 21-osios! Įstabiausias žydėjimo sprogimas numatomas artėjantį savaitgalį, balandžio 12–14 d.

Šiuo laikotarpiu į kurortą gausiai plūstantys svečiai iš visos Lietuvos ir užsienio galės grožėtis įspūdingais laukais (o jie užima net 1, 44 ha!) – ne tik dieną – didžiausias siurprizas ir stulbinantis reginys žydinčiuose laukuose lankytojų lauks jau sutemus.  

Šviesos ir lazerių efektų kūrybiška integracija į natūralias parko erdves sujungs visus elementus į vientisą vizualią erdvę ir atskleis stulbinančią kurorto gamtos ir technologijų dermę.  Lazerių šviesų blyksniai kvies į mistinę kelionę po skaitmeninį mišką, o efektingas spalvų žaismas sakurų žiedynuose ir auksinėse narcizų taurelėse bei užburianti muzika tarsi nukels į kitą dimensiją. Išsiskleis žydėjimo paslaptis.  

Savaitgalių vakarais Vijūnėlės parke skambės gyvos muzikos koncertai – nuo lengvo džiazo iki gurkšnelio meilės ir intymumo.   Mugėje dėmesį trauks stirtos šviežutėlių pyragų, šimtalapių, šalta gira, šviežiai rūkyta žuvis, ūkininko lašinukai, kiti skanumynai. Amatininkai ir kiti auksarankiai pasirūpins, kad norintys čia rastų kuo apsirengti, pasidabinti, papuošti namus ir sodybas.

Rekomenduojami video