Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaKultūraPatarimaiSveikata Regionai
Atskirk pelus nuo grūdų
Bendruomenės
Konkursai
Kultūra
LKBK – mūsų nepriklausomybės šauklys
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Saugoti miškus padeda policija

Tauragės AVPK pareigūnai su Valstybinių miškų urėdijos Tauragės padalinio darbuotojais vykdė bendras prevencines priemones valstybiniuose miškuose.

Pareigūnai patruliavo Tauragės ir Sakalinės girininkijose, siekdami užkardyti neteisėtą važiavimą per žolinę dangą, miško paklotę krosiniais motociklais ir keturračiais. Gegužės 3 ir gegužės 24 d. vykusių priemonių metu pažeidimų nenustatyta.

Įspėjame visus transporto priemonių vairuotojus nevažinėti žoline augalija ar miško paklote. Už šiuos pažeidimus gresia administracinė atsakomybė. Neteisėtas važiavimas per žolinę dangą, miško paklotę užtraukia įspėjimą arba baudą nuo 20 iki 140 eurų. Nustačius neteisėtą važiavimą per žolinę dangą ir miško paklotę, kai dėl to žolinė danga ar paklotė buvo sužalota ar sunaikinta, skaičiuojama aplinkai padaryta žala ir skiriama bauda nuo 140 iki 300 eurų.

Pastebėjus miške pažeidėją, reikia nufotografuoti ar nufilmuoti ir įsidėmėti kuo daugiau detalių – pažeidėjo aprangą, transporto priemonės numerius bei kitas detales ir nedelsiant apie tai pranešti telefonu 112.

Tauragės AVPK inf.

Rekomenduojami video