Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaKultūraPatarimaiSveikata Regionai
Atskirk pelus nuo grūdų
Bendruomenės
Konkursai
Kultūra
LKBK – mūsų nepriklausomybės šauklys
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Pirmasis šių metų reidas nustebino pareigūnus

Šeštadienį Kėdainiuose Lietuvos kelių policijos tarnybos bei Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai vykdė priemones, skirtas neblaiviems vairuotojams ir kitiems Kelių eismo taisyklių pažeidimams išaiškinti. Pirmasis šių metų reidas maloniai nustebino pareigūnus – Kėdainių rajone nebuvo nustatyta nė vieno neblaivaus vairuotojo.

Vėlų vakarą

Pareigūnai reidą surengė vėlų šeštadienio vakarą. Į jį tradiciškai pakvietė ir vietos žiniasklaidos atstovus. Reidas buvo vykdomas tradicinėje vietoje – prie geležinkelio viaduko J. Basanavičiaus gatvėje. Čia pareigūnai iki vidurnakčio patikrino beveik du šimtus transporto priemonių ir jų vairuotojų. Nustatyta tik smulkių pažeidimų. Vairuotojų, kurie viršijo leistiną alkoholio normą, nenustatyta. Vienas vairuotojas buvo vartojęs alkoholio, tačiau neviršijo nustatytos normos.

Beveik du šimtai

„Iš viso Kėdainiuose sustabdytos ir patikrintos 195 transporto priemonės. Buvo nustatytas vienas vairuotojas, kuris išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą per ištisinę liniją. Vienas vairuotojas įkliuvo išgėręs, tačiau norma neviršijo leistinos. Vyriškis į alkotesterį įpūtė 0.27 promilės.

Tačiau neblaivus vairuotojas buvo nustatytas pareigūnams vykstant į priemonę Kėdainių rajone.

Kauno rajono Piliuonos kaime sustabdytas automobilis „VW Golf“, kurio vairuotojas ne tik neturėjo teisės vairuoti transporto priemonės, bet ir vairavo būdamas neblaivus. Vyrui nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,25 promilės. Pasirodo, tai jau ne pirmas kartas, kuomet pareigūnai šį vyrą sustabdo vairuojant vartojus alkoholio. Jam jau yra paskirta nuobauda už vairavimą esant neblaiviam, kurios jis dar neįvykdęs“, – informaciją pateikė Kauno apskrities policijos Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė.

Patruliavo neviešai

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnams šeštadienį talkino kolegos iš Lietuvos kelių policijos tarnybos. Jie Kėdainiuose patruliavo nežymėta juoda policijos „Audi“. Šis policijos automobilis fiksavo nustatyto leistino greičio viršytojus.

 

Dimitrijus KUPRIJANOVAS

Rekomenduojami video