Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Piktadariai suniokojo automobilį

Kėdainių mieste yra daug negerų žmonių. Naktį iš šeštadienio į sekmadienį tokie žmonės siautė A. Kanapinsko gatvėje. Čia buvo suniokotas senutėlis, tačiau jo šeimininko labai mylėtas ir prižiūrėtas automobilis „Vokswagen Golf“.

Skaudūs dalykai

Senutėliui tvarkingam golfukui chuliganai išdaužė priekinį ir galinį stiklus. Automobilis buvo ir apspardytas. Materialinė žala nėra didelė, nes tokio automobilio dalys yra pigios, tačiau savininkui labai skaudu apskritai, kad tokie dalykai vyksta mūsų mieste. Vyriškis niekaip neatsistebi chuliganų įžūlumu.

Pranešė kaimynas

Automobilio savininkas Edvinas Borovičius teigė, kad automobilį jis pastatė A. Kanapinsko gatvės 8-uoju numeriu pažymėto daugiabučio namo kieme. Vyriškis ten savo automobilį laiko nuolat. Automobilis, pasak savininko, galėjo būti išniekintas tarp 22 valandos vakaro ir 7 valandos ryto. Apie išniekintą automobilį jo savininkui pranešė kaimynas, kuris pats pirmas ir išvydo įvairius apgadinimus.

Į policiją nesikraipė

„Nesikreipiau į policiją, nes nėra dėl ko, juk nėra žmogaus, kuris taip padarė. Niekas nieko nematė, niekas nieko nežino. Be to, stiklus jau susidėjau, geri žmonės parūpino. Liūdna, kad tokie dalykai vyksta. Taip išeina, kad automobilius kiemuose laikyti tikrai nėra saugu“, – „Rinkos aikštei“ dėstė nukentėjusysis.

 

Dimitrijus KUPRIJANOVAS

Rekomenduojami video