Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaKultūraPatarimaiSveikata Regionai
Atskirk pelus nuo grūdų
Bendruomenės
Konkursai
Kultūra
LKBK – mūsų nepriklausomybės šauklys
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Per sprogimą Šiauliuose nukentėjusios šeimos artimieji prašo pagalbos: vaikai liko be pastogės

Sekmadienį Šiaulius sukrėtė galingas sprogimas – sprogo gyvenamasis namas, jame buvę namo savininkai bei du šuniukai stipriai sužaloti. Nukentėjusiųjų artimieji praneša, kad per sprogimą sužeisti sutuoktiniai šiuo metu už savo gyvybes kovoja reanimacijoje. Be namų likę vaikai prašo visuomenės pagalbos.

Sekmadienį Šiauliuose nugriaudėjęs sprogimas sukrėtė ne vieną. Sprogimo metu buvo sužaloti sutuoktiniai, dviejų vaikų tėvai. Pranešama, kad abu jie šiuo metu yra gydomi reanimacijoje, yra sunkiai apdegę. Be pastogės ir nežinomybėje likę vaikai prašo visuomenės pagalbos paaukoti pinigų. Vaikai prašo pagalbos „Prašome pagalbos. Nuo tokių nelaimių niekas nesame apsaugoti. Šių metų rugpjūčio 8-ą dieną ankstų sekmadienio rytą šiauliečius sukrėtė nuaidėjęs gyvenamojo namo sprogimas. Šiuo metu reanimacijoje dėl gyvybės kovoja dviejų jaunų vaikų S. V. ir L. V. tėvai – M. V. ir I. V. Būklė kritinė.

Nustatyti aukščiausio laipsnio kūno nudegimai, dėl kurių kenčia abu suaugusieji. Taip pat pažeisti ir vidiniai organai. Vaikai ne tik kiekvieną dieną jaučia nežinomybę dėl tėvų sveikatos bei gyvybės, bet ir liko be pastogės, be daiktų, rūbų, mylimų namų ir viso kartu sukurto gerbūvio. Taip pat nukentėjo ir du šuniukai, kurie yra neatsiejama šeimos dalis. Jie taip pat yra apdegę ir sužaloti, todėl gydymas reikalingas ir jiems. Norime kiekvieno nuoširdžiai paprašyti prisidėti ir paremti nelaimės metu nukentėjusią šeimą.

Nesvarbu, ar tai būtų šio įrašo pasidalinimas socialiniuose tinkluose, ar skleidžiamas moralinis palaikymas, bet ir finansinė parama būtų neabejotinai didelis varomasis variklis į gražesnį rytojų.

Paremti nukentėjusius galite banko pavedimu: Gavėjas Samanta Vigelytė Sąskaitos nr.: LT507300010168891967 Mokejimo paskirtis: Parama SWIFT/BIC KODAS: HABALT22 Dėkojame už supratingumą, palaikymą ir auką“, – rašoma žinutėje, plintančioje socialiniuose tinkluose.

Rekomenduojami video