Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Per dvi dienas Kėdainių rajone rasti trys negyvi vyrai

Kėdainių rajone gegužės 5 ir 7 dienomis rasti trijų negyvų vyrų kūnai. Vieno vyro kūnas rastas bute, antrojo – individualiame gyvenamajame name, trečiojo – ūkiniame pastate įrengtoje viralinėje. Kūnai aptikti Kėdainių miesto, Pernaravos ir Krakių seniūnijose. Pirminiais duomenimis, nė vienu minėtu atveju smurtinė mirtis nėra įtariama.

Vieną vyrą rado mama

Antradienį, apie 11 valandą, į Krakių miestelio Klaipėdos gatvėje esantį ūkinį pastatą, kuriame įrengta viralinė, užėjusi mama aptiko mirusio savo sūnaus kūną. Moteris suskubo ieškoti pagalbos. Į įvykio vietą iškviesti policijos pareigūnai ir greitosios medicinos pagalbos medikai. Medikai konstatavo 43-ejų metų vyro mirtį.

Įvykio aplinkybes tiria policija, tačiau pirminiais duomenimis, smurtinė mirtis nėra įtariama.

Kitą vyrą rado kaimynas

Sekmadienį, apie 21 val. 30 min., pas kaimyną į Pernaravos miestelio J. Juškytės gatvę atėjęs vyras per langą pamatė jį gulintį lovoje. Žmogui niekaip nepavyko prisibelsti, o dar didesnį įtarimą sukėlė tai, kad pas nelaimėlį jau keletą dienų negęsta šviesa.

Į įvykio vietą atvyko policijos pareigūnai ir medikai. Lovoje rastam  62-ejų metų vyrui konstatuota mirtis. Pirminiais duomenimis, kūnas buvo be išorinių smurto žymių, tačiau vis tiek pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Trečią vyrą rado duktė

Valanda anksčiau, apie 20 val. 30 min., į Bendrąjį pagalbos centrą paskambinusi moteris pranešė, kad Kėdainių miesto Mindaugo gatvės daugiabučiame name gyvenantis vyresnio amžiaus jos tėvas neįsileidžia į butą, raktas įkištas iš vidaus.

Dar didesnį nerimą moteriai kėlė ir tai, kad kaimynai teigė, jog jos tėvo nematė jau dvi dienas.

Moteris nerimavo, kad tėvui sutriko sveikata ir gali reikėti skubios medikų pagalbos.

Į įvykio vietą pasiųsti ugniagesiai gelbėtojai, greitosios medicinos pagalbos medikai ir policijos pareigūnai.

Lipo per langą

Atvykusios tarnybos atliko žvalgybą. Trečiajame aukšte esančio buto durys buvo šarvuotos, iš vidaus spynoje įkištas raktas, tad nutarta, jog mažiausiai žalos bus padaryta, jei gelbėtojai į vidų pateks per langą.

Į buto vidų ugniagesiai pateko pasikėlę ištraukiamosiomis kopėčiomis ir atidarę balkono duris. Į vidų jie įleido medikus ir policijos pareigūnus. Žmogui medikai konstatavo mirtį.

85-erių metų vyro mirties aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai.

Rekomenduojami video