Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Pareigūnai Tauragėje dalino tulpių žiedus

Kasmet kovo 8–ąją, Tarptautinę moterų solidarumo dieną, vyrai moterims demonstruoja išskirtinį dėmesį. Gėlės žiedas, nuoširdi šypsena ar šiltas sveikinimo žodis – priežastis nusišypsoti ir likusią dienos dalį būti puikiai nusiteikus.

Tradiciškai tokiu dėmesiu moteris apdovanoja ir Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) vyrų kolektyvas. Šiandien nuo ankstyvo ryto komisariato koridoriuose buvo girdėti šurmulys – būrys kolegų įteikė tulpių žiedus ir pakvietė visas moteris kavos puodeliui.

Dėmesiu apdovanotos buvo ne tik komisariatų darbuotojos, bet ir automobilių vairuotojos. Jau tradicija tapo, kad kovo 8–osios proga policijos pareigūnai pasveikina ir eismo dalyves. Aptarnaujamoje teritorijoje sustabdytoms vairuotojoms pareigūnai moters dienos proga įteikė po tulpę ir palinkėjo joms gero kelio. Nors tradicija tęsiasi nebe pirmus metus, ne viena moteris, išvydusi stabdantį pareigūną, pasimetė. Dalis puolė ieškoti dokumentų, kitos, gavusios gėlės žiedą, sutrikdavo, bet visų jų veidus puošė plačios šypsenos.

Rekomenduojami video