Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Nuošalioje vietoje rastas sudegęs automobilis

Šeštadienį Kėdainių rajone, nuošaliame Milžemių kaime, netoli karjerų rastas visiškai sudegęs lengvasis automobilis. Kaip automobilis čia atsirado ir kodėl sudegė – aiškinasi policijos pareigūnai ir ugniagesių gelbėtojų tyrėjai.

Pranešė šeštadienio popietę

Sudegęs automobilis rastas šeštadienio popietę, o kada tiksliai jis sudegė – aiškinamasi. Sudegusį automobilį Vilainių seniūnijos Milžemių kaime aptiko policijos pareigūnai, jie apie įvykį informavo ugniagesius gelbėtojus. 

Gelbėtojai informaciją perdavė gaisrus tiriančiam inspektoriui. Šis pradėjo tyrimą. Automobilis rastas nuošalioje vietoje, prie karjero, kaimo keliuke, kuris veda nuo Milžemių į Aukštųjų Kaplių kaimą.

Pastebėjo vietiniai

Milžemių kaime gyventojų nedaug. Karjerų apsuptame kaime gyvenamos vos kelios sodybos. Dalis jų – apleistos.

Vietos gyventojai pasakojo, kad matė juodus dūmus, tačiau kur ir kas dega – nežinojo. Gyventojai pastebėjo, kad automobilis galėjo būti tempiamas lynu. Tačiau ar automobilis užsidegė netyčia ar  buvo padegtas, nėra aišku.

Aišku tik viena, kad transporto priemonė buvo be valstybinių numerių, o jį vairavę ar tempę asmenys pasielgė netinkamai – apie nelaimę neinformavo Bendrojo pagalbos centro.

Dimitrijus KUPRIJANOVAS

Rekomenduojami video