Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Mados prognozės 2023 metams pagal Tik Tok

TikTok fenomeno niekam aiškinti nereikia. Fantastiški tiktoker‘iai atsiduria greitai kintančioje realybėje ir jų dėka galime stebėti daugybę mados tendencijų, kurios netrukus dominuos miesto stilizacijose. Patikrink, kokių Tik Tok tendencijų galime tikėtis 2023 m. didžiausių miestų gatvėse ir įsitikink, kad šie produktai yra Tavo apsipirkimo planuose!

But first… cargo pants!

Cargo tipo kelnės, plačios kelnės ir džinsai plačiomis klešnėmis – tokio dizaino dėvi Z kartos atstovai, o svarbiausia – nėra vamzdžių, kurie anksčiau buvo labai populiarūs. Dabar mes sutelkiame dėmesį į patogumą, kuris suteiks Tau laisvą dizainą tiesiai iš streetwear‘o pasaulio. Įdomu, kokias stilizacijas galima sukurti su tokiomis plačiomis kelnėmis? Greitai viską paaiškinsime!

Iš pirmo žvilgsnio paimkime cargo tipo kelnes, t.y. patogias, laisvo kirpimo kelnes, turinčias aktyvaus laisvalaikio atmosferą. Naudodamas tokį produktą kurdamas moterišką derinį atkreipk dėmesį į tai, kad jis atrodo oversize, todėl prigludusi viršutinė drabužių dalis bus tobula pusiausvyra. Tai gali būti įvairių variantų marškinėliai – trumpomis rankovėmis, ilgomis ar net be jų. Turėdamas lengvą viršų, apačią gali vainikuoti masyviais turistiniais batais ar dizainerių kurtais sportbačiais iš naujausios kolekcijos. Kita vertus, vyrai gali nesunkiai derinti cargo kelnes su margintais marškinėliais ar mėgstamu džemperiu. 

Siaurėjanti klešnė? I don’t know her

Džinsai plačiomis klešnėmis suteikia daug galimybių – su jais gali sukurti tiek laisvalaikio, moteriškas stilizacijas, tiek streetwear‘o dizainą. Viskas priklauso nuo to, su kuo derinsi šias kelnes. Jei pirmas variantas Tave vilioja labiausiai, tuomet ruoškis, nes pasirinksime baltumą. Prie šviesių džinsų puikiai derės sniego baltumo spalvos boho stiliaus palaidinės ir laisvi marškiniai. Įdėk medžiagą į kelnes ir užsisek diržą ir fantastiškai pabrėžk juosmenį. Boho nėra Tavo atmosfera ir Tau labiau patinka kažkas su miesto atmosfera? Tada apžiūrėk: tamsius džinsus, juodus marškinėlius su dizainerio raštu (šiek tiek medžiagos šone įkišk į kelnes), kedus ant platformos ir mažą rankinuką po pečiu. O jei šviečia saulė, pridėk Cat Eye akinius nuo saulės ir bucket hat. Skamba gerai? Tai prie reikalo!

Ar kas nors pasakė... džinsai?

Apie kelnes jau šiek tiek kalbėjome, bet ar žinai, kad Tik Tok‘e karaliauja ne tik džinsai ant kelnių, bet ir visoje aprangoje? Džinsinio audinio išvaizda užkariavo didžiausių tiktoker‘ių širdis ir pamažu sulaukia vis daugiau gerbėjų. Nori prisijungti prie džinsinės komandos? Nieko lengviau – tiesiog derink mėgstamas džinsines kelnes su minimalistiniais marškinėliais, o ant pečių užsimesk džinsinę striukę. Taip pat gali priderinti ir džinsinius sijonus, kurie fantastiškai atrodo su sunkiais diržais. Šviesus džinsas puikiai atrodo kartu su balta spalva, todėl prie tokių aprangų puikiai tiks Tavo mėgstamiausi balti sportbačiai.

Batai kaip kūno kultūrai – adidas Hamburg

Klausi apie avalynės įkvėpimą iš TikTok‘o, o mes atsakome - adidas Hamburg! Pagaminti iš minkštos, odos iš zomšos, sportbačiai tapo daugelio influencer‘ių mėgstamiausiais. Nesistebime – išskirtinės tekstūros aulas išsiskiria iš kitų batų, o laikui nepavaldžios trys juostelės ir auksinės detalės parodo, kas čia karaliauja. Minimalistiniai batai, primenantys mokslo metų nostalgiją, tiks tiek prie džemperio, tiek prie dizainerių kurtų marškinių.

Jau žinai, kas yra TikTok‘as, todėl apsilankyk Sizeer ir čiupk sportbačius bei kitus daiktus, kurie pabrėš bet kokią stilizaciją, įkvėptą TikTok‘o tendencijų.

Rekomenduojami video