Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Lietuvos paštas nuo kitų metų galėtų pradėti teikti senolių lankymo paslaugas

Lietuvos paštas galėtų nuo kitų metų pradėti teikti pagyvenusių žmonių lankymo paslaugas jų artimųjų užsakymu, sako pašto generalinė direktorė Asta Sungailienė.

Pasak pašto vadovės, paslaugos įkainis paaiškėtų įvertinus jos poreikį, tačiau jau dabar galima pasakyti, kad „tikrai būtų prieinamas“.

„Mes esame turbūt arčiausiai žmonių, aplankome visus adresatus visoje Lietuvoje, ypač kaimiškose ir atitolusiose vietovėse. Vykstame todėl, kad turime ar tai vienokių, ar kitokių paslaugų, su kuriomis važiuojame, ir papildoma paslauga iš tiesų yra tik to paties vizito išplėtimas“, – antradienį žurnalistams Seime sakė A. Sungailienė.

„Manom, kas esame pasiruošę tokią paslaugą teikti, turime technologinius sprendimus ten, kur esame įgyvendinę mobilaus laiškininko projektą, tad papildoma funkcija, manome, pilnai įgyvendinama, ir būtų naudinga“, – pažymėjo Lietuvos pašto generalinė direktorė.

Lietuvos pašto vadovė idėją pradėti teikti pagyvenusių žmonių aplankymo paslaugą antradienį Seime aptarė su ją iškėlusiu Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininku Ramūnu Karbauskiu. Susitikime dalyvavo ir Pasaulio lietuvių bendruomenės atstovė Vida Bandis.

Rekomenduojami video