Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Lietuvos medžiotojų draugijai vadovavusį kėdainietį pakeitė uteniškis

Dideli pokyčiai Lietuvos medžiotojų ir žvejų bendruomenėje. Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugijai iki šiol vadovavusį kėdainietį Joną Talmantą pakeitė uteniškis Virginijus Kantauskas. 

Vyko rinkimai

Prieš keletą dienų Molėtų vasaros estradoje vyko Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugijos suvažiavimas. Suvažiavimo metu vyko ir pirmininko rinkimai.

„Rinkos aikštė“ pakalbino suvažiavime dalyvavusį aktyvų medžiotoją, fotografą, daugybės straipsnių apie medžioklę autorių, kaunietį Deividą Staponkų, kuris papasakojo, kad pirmininko rinkimuose sutiko dalyvauti du kandidatai – dabartinis pirmininkas J. Talmantas ir Kauno medžiotojų draugijos pasiūlytas kandidatas V. Kantauskas.

Atsisakė dalyvauti

D. Staponkaus teigimu, prieš balsavimo pradžią J. Talmantas persigalvojo ir atsisakė dalyvauti rinkimuose. Tuomet medžiotojai vieningai nubalsavo už likusį kandidatą. 

„Naujai išrinktas vadovas kalbėjo, kad būtina skaidrinti ir sustiprinti draugijos finansinę pusę, stipriai padirbėti medžiotojų įvaizdžio gerinimo klausimu ir, be abejo, ruoštis sutarčių už plotus pratęsimui su valstybe, kad nebūtų išardyta esama klubų ir būrelių sistema.

Sveikiname naują Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugijos pirmininką V. Kantauską ir linkime sėkmes siekiant užsibrėžtų tikslų“, – medžiotojų vardu linkėjo D. Staponkus. 

Aktyvus žmogus

V. Kantauskas  yra žinomas verslininkas, įmonių grupės „Biovela“ įkūrėjas ir savininkas. 

Baigęs Lietuvos veterinarijos akademiją, kvalifikacija – veterinarijos gydytojas.  Aktyvus visuomeninėje veikloje: Lietuvos sveikatos mokslų universiteto tarybos narys.

Dimitrijus KUPRIJANOVAS

Rekomenduojami video