Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Kretingos rajone į šulinį įkrito garbaus amžiaus moteris

Pirmadienį popiet ugniagesiai gelbėtojai skubėjo į Kretingos rajone esantį kaimą, kur pranešta apie į šulinį įkritusią garbaus amžiaus moterį. Smarkiai sušalusi ir išsigandusi senjorė išgabenta į ligonin, rašo LRT.lt

Kretingos rajono ugniagesiai pranešimo apie į nelaimę Baublių kaime patekusią garbaus amžiaus moterį iš Bendrojo pagalbos centro sulaukė pirmadienį popiet apie 15.15 val.

„Nuvykus ugniagesių komandai ir apžiūrėjus vietą pastebėta, kad minėta moteris plūduriuoja įsikabinusi į grandinę kelti vandeniui. Panaudojus kopėčias ji buvo iškelta į viršų ir perduota medikams“, – sakė Kretingos rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos viršininkas Nerijus Ciparis.

Išoriškai ant moters kūno sužalojimų matyti nebuvo, tačiau senjorė buvo ištikta šoko ir sušalusi, mat iki pat kaklo plūduriavo vandenyje. Ji buvo išgabenta į vieną uostamiesčio ligoninių.

Tikėtina, kad būtent tai, jog moteris galėjo įsikibti į vandeniui kelti skirtą grandinę ir buvo viena priežasčių, lėmusių, jog moteris šaltame vandenyje nepaskendo.

Rekomenduojami video