Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Kėdainiuose į upę nugarmėjo dalis tilto

Antradienio rytą Kėdainių miesto Tilto gatvėje – didžiulis specialiųjų tarnybų sujudimas. Uždaromas eismas per ten esantį tiltą, eismas ribojamas ir visoje gatvėje.

„Prieš aštuntą valandą ryto gautas pranešimas, kad Tilto gatvėje esančio tilto atbrailos su dalimi asfalto įkrito į Nevėžio upę.

Uždarytas eismas, vietoje dirba ugniagesiai, atvyko savivaldybės atstovai“, – „Rinkos aikštę“ informavo Džiuginta Vaitkevičienė, Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos vyriausioji specialistė.

Įvykio vietoje, be specialiųjų tarnybų, dirba seniūnijos, savivaldybės atstovai, atvyko AB „Kelių priežiūra“ Kėdainių kelių tarnybos specialistai.

„Jau ne pirmus metus mes kreipiamės į Kelių direkciją informuodami, kad Kėdainių tiltai tikrai nėra saugūs. Ši šiandieninė situacija tai tik patvirtino.

Prieš gerą pusmetį gavome patikinimą, kad ekspertizė padaryta ir, pradėjus Vilainių tilto rekonstrukciją, visas eismas buvo nukreiptas būtent šiuo tiltu.

Mano prognozės išsipildė. Aš asmeniškai ne kartą sakiau, kad didesnį pavojų kelia būtent šis tiltas.

Tačiau mūsų nuomonė ir liko mūsų nuomone, dirbo ekspertai, specialistai.

Kol kas eismas tiltu uždarytas. Čia negalima eiti nei pėstiesiems, nei važiuoti automobiliams.

Manau, kad iki šio tilto rekonstrukcijos eismas ir nebebus leidžiamas. Bet šiuos sprendimus priims Kelių direkcija, nes tiltas priklauso jiems.

Pėstiesiems didelės bėdos nebus, tačiau automobilių vairuotojas problema bus – teks apvažiuoti aplink miestą.

Ačiū Dievui, kad išvengėme aukų“, – kalbėjo į įvykio vietą atskubėjęs Kėdainių rajono savivaldybės administracijos direktorius Arūnas Kacevičius.

Įvykio vietoje dirba Kėdainių priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba, policijos pareigūnai, kelininkai, seniūnijos atstovai. Atvyko Kėdainių rajono savivaldybės vadovai.

Pirminiais duomenimis, įvykus dalies tilto griūčiai, nukentėjusiųjų nėra.

Rekomenduojami video