Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Įmonės „Mūsų amatai“ vadovų darbo vietose ir namuose atliktos kratos

Pirmadienį Kalėjimų departamento Imuniteto skyrius kartu su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnais atliko kratas valstybės įmonėje „Mūsų amatai“ ir jos filialuose, rašoma pranešime spaudai.

Kratos atliktos prie pataisos įstaigų veikiančios valstybės įmonės „Mūsų amatai“ direktoriaus A. V., komercijos skyriaus vadovo M. K., vyriausiojo inžinieriaus A. B., vyriausiojo inžinieriaus V. Ž. ir UAB „Švaros etalonas“ gamybos direktorės L. M. darbo ir gyvenamosiose vietose.

2016 m. rugpjūčio mėnesį buvo gauta ir pradėta tikrinti kriminalinės žvalgybos informacija apie valstybės įmonės „Mūsų amatai“ vadovo ir jos darbuotojų galimai neteisėtus veiksmus. Šios informacijos pagrindu dėl galimo piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi, didelės vertės patikėto turto iššvaistymo ir sukčiavimo 2016 m. lapkričio 29 d. buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Ikiteisminio tyrimo metu bendradarbiaujama su Vilniaus ir Kauno apskričių vyriausiųjų policijos komisariatų pareigūnais. Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras.

 

Rekomenduojami video