Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Įkurtuvių džiaugsmą apkartino pasikėsinimas padegti namą

Kauniečių šeimos įkurtuves Kėdainių rajone apkartino nemalonus įvykis – namo savininkas įtaria, kad kažkas mėgino padegti jų namą. Mįslingo įvykio narplioti ėmėsi ugniagesių gelbėtojų tyrėjai. Jei savininko įtarimai pasitvirtins – ugniagesių tyrėjų medžiaga bus perduota policijos pareigūnams, o šie savo ruožtu pradės ikiteisminį tyrimą. 

Pranešė sekmadienį

Sekmadienio rytą Bendruoju pagalbos telefono numeriu paskambinęs pilietis pranešė, kad Kėdainių rajone, Josvainių seniūnijoje, Graužių kaimo Ilgojoje gatvėje bandyta padegti jo namą.

Vyriškis teigė, kad tai pastebėjo tik šiandien, o kada mėginta supleškinti jo namą – tiksliai pasakyti negalėjo. Paaiškino, kad namas rąstinis, apkaltas plastikine plėvele, renovuojamas. Jis taip pat patikino, jog įtariamųjų, kas norėtų sudeginti jo namą, neturi.

Bendrasis pagalbos centras vyriškio pateiktą informaciją perdavė gaisrus tiriančiam pareigūnui.

Kaimynų teigimu, vyriškis į sodybą Kėdainių rajone atvykdavo tik savaitgaliais, čia dirbdavo, tvarkydavosi. Aut. past.

Apdegusi plėvelė

Jei savininko įtarimai pasitvirtins – ugniagesių tyrėjų medžiaga bus perduota policijos pareigūnams, o šie savo ruožtu pradės ikiteisminį tyrimą. „Rinkos aikštės“ duomenimis, vyriškis pastebėjo apdegusią plastikinę plėvelę, kuri skirta namą apsaugoti nuo vėjo ir šalčio.

Kaimynų teigimu, kaunietis į sodybą Kėdainių rajone atvykdavo tik savaitgaliais, čia dirbdavo, tvarkydavosi.

Kaimynai tikėti nelinkę

Visgi kaimynai pasakojo, kad Graužų kaimas yra nedidelis, čia visi vieni kitus pažįsta, padegimų kaime nebūta, žmonės draugiški, vieni su kitais sugyvena.

„Mes nemanome, jog čia kažkas rimta. Gal kas pagąsdino žmogų ir tiek. Jei norėtų padegti – sudegintų. Juk pakūrei tą namą ir jis dega, o čia tik plėvelė apdegė ir viskas. Žinoma, kad keista. Nes čia ir vaikų išdykaujančių nėra, kažkas buvo, bet apie tai žino tik pats savininkas, mes nieko nematėme, negirdėjome“, – pasakojo kauniečio kaimynė.

Dimitrijus KUPRIJANOVAS

Rekomenduojami video