Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Į pajūrį – traukiniu

Keleivių vežimo geležinkeliais bendrovė „LTG Link“ jau aštuntą sezoną suplanavusi vykdyti jungtines savaitgalio keliones į šalies pajūrio kurortus. Šiemet „Pajūrio ekspreso“ reisai startuos gegužės 31 d. ir bus vykdomi iki rugpjūčio 25 d.

Bilietų prekyba į pirmus „Pajūrio ekspreso“ traukinius jau prasidėjo. Keleivių itin pamėgtais jungtiniais traukinių ir specialių autobusų reisais bus galima vykti tarp sostinės ir Palangos, Nidos, Preilos, Pervalkos bei Juodkrantės.

Keliaujantys į Palangą iš traukinio į specialų autobusą persės Kretingos geležinkelio stotyje, į Neringos miestelius – Klaipėdos geležinkelio stotyje.

Bilietų kainos išlieka tokios pačios, kaip ir pernai – tęstinio maršruto standartiniai antros klasės bilietas iki Palangos kainuos 27,2 euro, iki Nidos – 28,3 euro. Į bilieto kainą įskaičiuoti kelionės traukiniu, autobusu, keltu bei ekologijos mokesčiai Neringoje.

„Pajūrio ekspresas“ – tai įdomi alternatyva kelionei automobiliu, kai tikslą pasiekti galima nevairuojant, negaištant laiko spūstyse, degalinėse ar eilėse prie kelto, taip pat atvykus į poilsio vietą nereikės rūpintis automobilio parkavimu kurortuose.

Rekomenduojami video