Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Į Baltarusiją apgręžta 16 neteisėtų migrantų, nuo metų pradžios – 1449

Trečiadienį VSAT neleido į Lietuvą iš Baltarusijos patekti 16 neteisėtų migrantų. Į Latviją praėjusią parą bandžiusių įžengti tokių užsieniečių nebuvo. Antradienį 29 neteisėti migrantai iš Baltarusijos nesėkmingai bandė veržtis į Lenkiją.

Antradienį pasieniečiai apgręžė 18 į Lietuvą iš Baltarusijos bandžiusių įsibrauti migrantų, pirmadienį – 23, sekmadienį – 7. Šeštadienį tokių asmenų VSAT nefiksavo. Penktadienį VSAT neįsileido 13 užsieniečių, ketvirtadienį – 18.

Kelios minutės iki vidurnakčio iš trečiadienio į ketvirtadienį ties Druskininkų savivaldybe, prie sienos Baltarusijos pusėje, buvo paleisti 5 šūviai.

Iš viso šiemet pasieniečiai, vidurnakčio iš trečiadienio į ketvirtadienį duomenimis, iš Baltarusijos į Lietuvą neleido patekti 1449 neteisėtiems migrantams. Bandžiusiųjų šiemet iš Baltarusijos draudžiamose vietose kirsti sieną į Latviją yra 2611. Neįleistųjų į Lenkiją yra 4116 (be trečiadienio duomenų).

Pernai nuo rugpjūčio 3 d., kai VSAT įgijo teisę apgręžti neteisėtus migrantus, jų į Lietuvą iš Baltarusijos nepateko 8106.

Rekomenduojami video