Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Gyventojai neapsiriko išsirinkę iniciatyvinę grupę

Kolektyvas ar bendruomenė, apsiginklavusi vieningais siekiais, yra jėga… Tuo puikiai įsitikino J. Biliūno gatvės gyventojai. 60 metų ne vienas gyventojas kreipėsi į valdžios atstovus – kada pagaliau iš pagrindų bus sutvarkyta gatvė. Tačiau teko tenkintis pažadais ir kosmetiniais patvarkymais.

2018 m. pavasarį J. Biliūno gatvėje prasidėjo grandioziniai kasinėjimai. Gyventojams pasidomėjus, darbininkai paaiškino, kad vedama lietaus kanalizacija. Buvo vykdomas projektas, apie kurį nebuvo informuoti gatvės gyventojai.

Gyventojai sukruto ir, V. Stackevičienės iniciatyva, pritariant daugumai gyventojų, buvo sušauktas visuotinis J. Biliūno gatvės gyventojų susirinkimas, kurio metu nuspręsta išrinkti iniciatyvinę grupę.

Išrinkti tris asmenys: E. Kišonienė, V. Namajūnas, N. Sujetova.

Iniciatyvinės grupės nariai buvo įgalioti atstovauti J. Biliūno gatvės gyventojams bendraujant su valdžios struktūromis dėl gatvės renovacijos.

J. Biliūno gatvės gyventojai neapsiriko išrinkę minėtus asmenis, kurie aktyviai atstovavo gyventojams, nuolat palaikė ryšius su jais ir gatvės komitetu, teikė informaciją.

Gyventojai vertina puikų iniciatyvinės grupės darbą, kurio rezultatas – renovuota graži J. Biliūno gatvė.


Rasa Merkelienė, J. Biliūno gatvės komiteto pirmininkė

Rekomenduojami video