Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
„Grėjuje“ – jausmingas grožio vakaras krašto moterims

Tarptautinės moters dienos išvakarėse viešbučio ir restorano „Grėjaus namas“ didžiojoje salėje netrūko gėlių žiedų ir šiltų pokalbių nei naudingų patarimų, kuriais dalijosi kelios dešimtys čia susibūrusių dailiosios lyties atstovių.

Be kėdainiečių moterų, nuostabiai pavasariškam pasibuvimui į miestą Lietuvos viduryje atkeliavo ir Šiaulių bei Raseinių rajonų gyventojos.

Kalbėjo savo srities žinovės

Kovo 8-osios proga moterišką, gėlėmis kvepiantį pobūvį organizavo Kėdainių „Oriflame“ filialo vadovė Jūratė Koriznienė, o patarimus, kaip taisyklingai prižiūrėti veido ir rankų odą bei artėjančio šiltojo sezono populiariausias dekoratyvinės kosmetikos tendencijas ir spalvas aptarė renginio viešnios, grožio specialistės – vilnietė Dalia Baltuškienė bei kaunietės Giedrė Dumbrienė ir Jūra Makulytė.

J. Šveikytės nuotr.

... kad Moters diena būtų kasdien

„Prisiminėme, kad turime prižiūrėti save ir kaip tai daryti tinkamai, sužinojome naujausias grožio industrijos tendencijas. Tačiau svarbiausia, kad skyrėme laiko sau, pasibuvimui su bičiulėmis. Laikas – brangiausia, ką mes turime, tad malonu, kad Tarptautinės moterų dienos išvakarėse damos noriai rinkosi pasibūti drauge, – „Rinkos aikštei“ sakė J. Koriznienė. – Žinoma, kalbėjome ir apie svarbiausia – tai, kad grožis prasideda žmogaus viduje, o išorė jį tik papildo. Tad turime būti ne vien gražios, bet ir aplinkiniams dalijančios meilę, šypsenas, skleidžiančios džiaugsmą... Išsiskirstėme linkėdamos viena kitai sau skirti daugiau laiko, dažniau, ne vien Kovo 8-osios išvakarėse. Norėtųsi, kad Moters diena moteriai būtų kiekviena.“

Justina ŠVEIKYTĖ

Rekomenduojami video