Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Eismo įvykio metu žuvo traktorių vairavęs vyras

Rugsėjo 2-osios rytą, apie 11 val. 20 min., įvykusi avarija – itin skausminga, mirtimi pažymėjusi tris vaikus turinčios šeimos gyvenimą. Didžiulis stresas dėl įvykio ištiko ir šeimą vairuotojo, kurio automobilis parbloškė traktorių, o jį vairavęs vyras mirė nuvežtas į ligoninę.

Traktorius „MTZ Belorus 820“, vairuojamas 53 metų Obelaukių kaimo gyventojo, važiavo žvyrkeliu Biržai – Anglininkai – Papilys. Pavariškio kaime išvažiuodamas iš šalutinio kelio traktorius susidūrė su 34 metų papiliečio ūkininko vairuojamu sunkvežimiu MAN.

Avarijos vietoje buvę žmonės sako, kad traktorius galimai į ne itin judrų kelią išriedėjo neįvertinęs matomumo. O jis toje sankryžoje, iš vienos pusės supamoje miško, nesantis geras.

„Labai baisu ir gaila – abu vyrai geri, dirbantys šeimos žmonės. Abu buvo blaivūs“, - sakė išgirdusieji apie avariją žmonės.

Į įvykio vietą buvo iškviesti ugniagesiai gelbėtojai. Iki jiems atvykstant iš sudaužyto traktoriaus vairuotoją jau buvo išlaisvinę policijos pareigūnai.

Abu vairuotojai buvo nuvežti į Panevėžio respublikinę ligoninę.

Ugniagesiai atjungė transporto priemonių akumuliatorius, iš krovininio automobilio bako į talpyklas išpumpavo apie 150 litrų kuro, surinko išsiliejusius tepalus.

Policija pranešė, kad nuo patirtų sužalojimų traktoriaus vairuotojas tą pačią dieną 14.30 val. ligoninėje mirė. Sunkvežimio vairuotojas gydomas ambulatoriškai.

Alfreda Gudienė

Rekomenduojami video