Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Dėl „Ūkininko patarėjo“ veiksmų prieš „Valstiečių laikraštį“

Prieš pat Naujuosius metus ne vienas „Valstiečių laikraščio“darbuotojas, klientas ir partneris gavo „Ūkininko patarėjo“ vyr. redaktoriaus Vytenio Neverdausko laišką su nuoroda į anoniminį rašinį „Ūkininko patarėjo“ portale arba kitais būdais perskaitėte tą tekstą, kurį perspausdino kelios, mūsų nuomone, neatsakingos žiniasklaidos priemonės.

Šiame faktinių ir loginių klaidų bei jokia objektyvia informacija nepagrįstų išvedžiojimų pilname rašinyje teigiama, jog valstybinės institucijos numato inicijuoti bendrovių „Kaimo žinios“ ir „Kasdien“, leidžiančių „Valstiečių laikraštį“ ir portalą www.valstietis.lt, likvidavimo procedūrą, taip pat nurodoma neva minimi leidiniai susiduria su sunkumais.

Patikiname, kad abi bendrovės -  „Kaimo žinios“ ir „Kasdien“ šiai dienai dirba stabiliai, kiek tai yra įmanoma žiniasklaidai ne itin palankiais laikais. Dėl tam tikrų techninių dalykų laiku nebuvo pateikti finansinės atskaitomybės dokumentai Valstybės įmonei Registrų centras. Kuris, savo ruožtu paskelbė, kad per tris mėnesius nuo pranešimo paskelbimo dienos abi  įmonės turi pateikti nurodytus finansinės atskaitomybės dokumentus, tačiau tai jokiais būdais nereiškia, kad šiai dienai yra prasidėjusios minėtų įmonių likvidavimo procedūros. Finansinės atskaitomybės dokumentai Registrų centrui bus pateikti nepraleidžiant suteikto termino. Ir viskas. Visa kita yra tikrovės neatitinkanti „Ūkininko patarėjo“ pateikta informacija ir išvedžiojimai, bei nešvarios konkurencinės kovos apraiška. Dėl informaciją paskelbusiųjų atsakomybės bus tariamasi su teisininkais.

Savo skaitytojų, partnerių ir klientų prašome nereaguoti į tokiais būdais bandančio konkuruoti leidinio svaičiojimus.

Rekomenduojami video