Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Bus šilta, bet lietinga ir vėjuota: savaitgalį prasidės nemalonūs pokyčiai

Ketvirtadienio dieną per šalį praslinks kritulius nešantis atmosferos frontas. Danguje bus daug tankių ir žemų debesų, saulė visai nedžiugins.

Daugelyje rajonų lankysis lietus: vakarinius rajonus jis pasieks jau pirmoje dienos pusėje, į rytinį šalies pakraštį užslinks tik po pietų. Pūs juntamas pietvakarių krypties vėjas. Nors ir apniukusią bei lietingą dieną temperatūra bus pavasariškai maloni – daug kur oras šils iki 9-14, o ties pajūriu 6-8 laipsnių šilumos.

Penktadienio naktį ir toliau išliksime žemo atmosferos slėgio įtakoje. Daug kur protarpiais palis. Vėjas liks pietvakarių krypties, smarkokas. Naktį temperatūra žemiau nulio nekris ir svyruos tarp 2-7 laipsnių šilumos. Penktadienio dieną ciklonas lems ir toliau debesuotus bei lietingus orus. Daug kur numatomas lietus, kiek gausiau palaistys vakarinius rajonus. Pietvakarių vėjas išliks apysmarkis, o kai kur, didesnė tikimybė ties vakariniais rajonais, gūsiai sustiprės iki 15-17 m/s. Kartu su lietumi į šalį plūstelės šiltesnė oro masė ir niūroką dieną oro temperatūra kils iki 10-15, pajūryje 7-9 laipsnių šilumos.

 Savaitgalį lietus taip pat apsilankys, vėjas išliks smarkokas, o oras pamažu ims vėsti.




Rekomenduojami video