Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaKultūraPatarimaiSveikata Regionai
Atskirk pelus nuo grūdų
Bendruomenės
Konkursai
Kultūra
LKBK – mūsų nepriklausomybės šauklys
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Bandymas sprukti nuo pareigūnų baigėsi užklimpus dirvonuose

Šeštadienį Kėdainių rajone vyko veiksmo filmą primenančios gaudynės. Bendrajame pagalbos centre buvo gautas pranešimas, kad Kėdainių rajono Paežerių kaime pavojingai manevruoja automobilis „Opel“.

Vienas iš policijos pareigūnų ekipažų, operatyviai sureagavęs į gautą informacija, minėtame kaime pastebėjo priešpriešais atvažiuojantį automobilį „Opel“ be priekinio bamperio su valstybiniais numeriais. Įjungus tarnybinio automobilio švyturėlius ir garsinį signalą, bandyta stabdyti automobilį, tačiau šio vairuotojas nevykdė pareigūnų teisėtų reikalavimų sustoti ir padidinęs greitį nuvažiavo.

Privažiavus Okainių kaimą, automobilio vairuotojas pasuko į laukus ir toliau nestodamas važiavo, kol įvažiavo į A8 kelią ir pasuko Pavermenio kaimo link. Važiuodamas A8 keliu, „Opel“ vairuotojas dideliu greičiu manevravo tarp automobilių vis išvažiuodamas į priešpriešinį eismą ir taip sukeldamas pavojų kitiems eismo dalyviams.

Galiausiai ties Vidulaukių kaimu bandydamas pasukti, vairuotojas nesuvaldė vairuojamos transporto priemonės, nuvažiavo nuo kelio ir užklimpo.

26-erių metų vairuotojui, kuris sunkiai orientavosi aplinkoje, nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,97 promilės. Kartu su juo važiavusiam trisdešimtmečiam vyrui – 1,90 promilės.

Taip pat nustatyta, kad transporto priemonė nėra apdrausta privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, o vairuotojas neturi teisės vairuoti transporto priemones, nes nėra jos įgijęs.

Rekomenduojami video