Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Artūras Zuokas – „Laisvės ir Teisingumo“ rinkimų štabo vadovas

Kitais metais Lietuvoje vyks net treji – Seimo , Europos parlamento ir LR Prezidento rinkimai. Partija „Laisvė ir Teisingumas“, dar vasarą pranešusi apie dalyvavimą visuose trijuose rinkimuose, partijos Taryboje patvirtino rinkimų štabo vadovą. Juo tapo partijos vicepirmininkas Artūras Zuokas.

„Praėję savivaldos rinkimai parodė didžiulį mūsų partijos potencialą - net nebūdami parlamentine partija, išlaikome stabilų savo narių skaičių, kai tuo tarpu Seime esančios partijos – tiek valdančiųjų, tiek opozicijos -  savo narius praranda. Tai rodo, kad ne tik rinkėjai, bet ir tų partijų nariai yra nusivylę ideologine niveliacija, apėmusią Lietuvos politinę sistemą“ - sako štabo vadovas Artūras Zuokas.

A.Zuokas įsitikinęs, kad Lietuvai ir jos žmonėms reikia alternatyvos rinkimuose, tad partija „Laisvė ir Teisingumas“ burs konservatyvaus liberalizmo šalininkus, pasisakančius už tradicines vertybes ir krikščionišką požiūrį ir į santuoką, ir į valstybę.

Partija „Laisvė ir Teisingumas“, pirmoji iš politinių jėgų pareiškusi apie dalyvavimą trijuose rinkimuose, viešam aptarimui pateikė ir rinkiminės programos metmenis, ragindama visuomenę diskutuoti. Štabo vadovo A.Zuoko įsitikimų, dabartinė valdžia pasistengė piliečius nuo diskusijų atpratinti, demonstruodama, kad pati viską žino.“Partija „Laisvė ir Teisingumas“ renkasi demokratiją“ – sako A.Zuokas.

Rekomenduojami video