Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Agnė Širinskienė prisijungė prie Lietuvos regionų frakcijos

Seimo narė, buvusi Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos narė Agnė Širinskienė antradienį papildė opozicinės Lietuvos regionų frakcijos gretas.

Pareiškimą, kad A. Širinskienės oficialiai palieka LVŽS frakciją Seime, antradienį įgarsino Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen. Taip pat paskelbta ir apie tai, kad A. Širinskienė tapo oficialia Lietuvos regionų frakcijos nare.

 Pirmadienį A. Širinskienė savo sprendimą palikti valstiečius vadino „tikriausiai sunkiausiu gyvenime sprendimu“, kuris, jos teigimu, brendo ne vienerius metus. Pasitraukimo priežastimis parlamentarė įvardijo išsiskyrusias vertybines pozicijas su Seimo frakcijos nariais, kolegų vangumą ir pavydą.

„Palieku LVŽS frakciją ir partiją. Suprantu, kad tai visus nustebins, šokiruos, kels daug klausimų ir spėliojimų, o norintiems pakenkti LVŽS sukels daug džiaugsmo ir galimybę įkąsti“, – komentare „Facebook“ teigė parlamentarė. Prisijungus A. Širinskienei Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos atstovės Ritos Tamašunienės vadovaujama Lietuvos regionų frakcija padidėjo iki devynių narių, o valstiečių gretos sumažėjo iki 21. A. Širinskienė į politiką atėjo su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga per 2016 metų Seimo rinkimus. Praėjusią kadenciją ji vadovavo Seimo Sveikatos reikalų, po to – Teisės ir teisėtvarkos komitetui. Šią kadenciją jį yra Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininko pavaduotoja.

Rekomenduojami video