Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Medaus mėnuo Europoje: kokią kryptį pasirinkti 2024-aisiais?

Povestuvinė kelionė leidžia ne tik daugiau laiko praleisti su mylimuoju, bet ir pailsėti nuo vestuvių planavimo bei šventinio šurmulio. Vieni medaus kopinėti iškeliauja iš karto praėjus vestuvių šventei, o kiti – žymiai vėliau. Nesvarbu, kada planuojate vykti į romantišką kelionę, svarbiausia pasirinkti patinkančią kryptį. Tad toliau šiame straipsnyje aptarsime vienas iš populiariausių medaus mėnesio kelionių krypčių, žadančių kepakartojamus įspūdžius.

Graikija

Kone populiariausias jaunavedžių pasirinkimas – Graikija. Ši šalis siūlo platų pasirinkimą skirtingų salų, kuriose galima romantiškai praleisti laiką kartu su mylimuoju. Gana dažnai pasirenkamos Kretos, Rodo, Zakinto ir Korfų salos. Be šių salų, minkšto smėlio paplūdimius, žydrą, skaidrų vandenį rasite ir Kefalonijos, Milos bei Santorinio salose. Iš visų Graikijos salų atsiveria nuostabi panorama, todėl vakare galima gėrėtis kvapą gniaužiančiais saulėlydžiais.

Ispanija

Kitos dažnai pasirenkamos medaus mėnesio kryptys – Kanarų salos Ispanijoje. Bene populiariausios salos – Tenerifė, Gran Kanarija, Fuerteventura, Lanzarotė ir La Palma. Visoms šioms saloms būdingas subtropinis klimatas, todėl čia galima “kopinėti medų” tiek šiltuoju, tiek šaltuoju metų sezonu. Šios salos populiarios ne tik dėl palankaus klimato, bet ir dėl išskirtinės gamtos bei neįkainojamų vaizdų. Pavyzdžiui, Tenerifė vilioja įspūdingu kraštovaizdžiu – nuo vešlio žalumos šiaurėje iki sausringos vulkaninės vietovės pietuose.

Portugalija

Ne ką rečiau pasirenkamos ir garsiosios Portugalijos salos, t. y., Madeira ir Azorai. Šios vulkaninės kilmės salos vilioja turistus savo vešlias miškais, nuostabiais sodais, mirgančiais ežerais ir įspūdingomis pasivaikčiojimo trasomis. Tiek Madeirą, tiek Azorų salas dažniausiai renkasi aktyvaus laisvalaikio mėgėjų poilsiautojai. Nors Azorų salynai nėra tinkamiausia kryptis poilsinėms kelionėms, čia gausu karštųjų versmių, kurios leis atsipalaiduoti po įspūdžių kupinos dienos.

Taigi, tai vienos iš kelionių entuziastų rekomenduojamų krypčių jaunavedžiams 2024-aisiais. Rinkdamiesi šalį, atsižvelkite į asmeninius poreikius, laisvalaikio praleidimo būdus ir keliamus lūkesčius. Bene geriausia poilsį derinti su aktyviomis veiklomis, todėl rekomenduojama neapsistoti vienoje saloje ir plaukti į kitas pasirinktos šalies salas. Taip pat patariama pasirinkti patikimą kelionių agentūrą, kuri pasiūlys skirtingus kelionės pasiūlymus. Tad nedelskite ir kreipkitės į patyrusius kelionių entuziatus paspaudę ant šios nuorodos: http://labaspasauli.lt/.

::PARTNERIS::

Rekomenduojami video