Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Sinoptikė: lietų jau pradės keisti snaigės

Nors penktadienį dar sulauksime lietaus, tačiau, kaip LRT RADIJUI teigia sinoptikė Judita Liukaitytė, jau šeštadienį sulauksime snaigių, o kitos savaitė pradžia bus žiemiška.

Penktadienį bus debesuota, o pragiedrulių gali sulaukti tik vakarinių rajonų gyventojai. Daugelyje rajonų protarpiais lis – didesni lietūs numatomi rytiniuose rajonuose.

Padėtį apsunkins smarkus vėjas – gūsiai sieks 15–17 m/s. Aukščiausia temperatūra bus sieks 5–7 laipsnius šilumos.

Šeštadienį krituliai numatomi daugelyje rajonų, tačiau lietų pradės keisti šlapios snaigės. Dieną sušils iki 2–6 laipsnių šilumos.

Sekmadienį į šalį atkeliaus kiek vėsesni orai – 1–6 laipsniai šilumos, o šiaurės rytiniuose rajonuose laikysis neigiama temperatūra – apie 0–2 laipsnius šalčio. Kritulių sulauks dauguma Lietuvos rajonų – kai kur ir sniego.

Pirmadienį prognozuojami žiemiški orai, kai daugelyje rajonu snigs, formuosis plikledis. Taip pat sustiprės vėjas – 15-20 m/s. Dieną termometro stulpelis kris iki 1–6 laipsnių šalčio.

Antradienį vėjas nors ir rims, tačiau gerokai atšals – naktį iš pirmadienio į antradienį temperatūra kris net iki 8–13 laipsnių šalčio, o dieną taip pat nepakils iki teigiamų reikšmių.

Rekomenduojami video