Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Šaltukas užsiliks ir dienomis

Artimiausiomis naktimis paspaus šaltukas, kuris ne iš visur pasitrauks ir dieną, LRT RADIJUI pasakojo sinoptikas Vytautas Sakalauskas.

Trečiadienį į Lietuvą atkeliauja intensyvesni krituliai, daugiausiai tai bus sniegas ir šlapdriba. Vidudienį jie pradės kristi pietiniuose rajonuose ir iki vakaro išplis beveik po visą Lietuvą. Pūs vidutinio stiprumo pietryčių, rytų vėjas, kuris išskaidys rūkus.

Dieną temperatūra bus 0–3 laipsniai šilumos, tik šiauriniuose ir rytiniuose rajonuose kai kur užsiliks vienas kitas laipsnis šalčio. Naktį susiformavęs plikledis kai kuriose vietovėse užsiliks ir dieną.

Ketvirtadienio naktį daug kur pasnigs, bet dieną krituliai iš Lietuvos pradės trauktis, pasnigs vietomis, labiausiai tikėtina – šiauriniuose rajonuose. Pūs nestiprus rytinių krypčių vėjas. Naktį temperatūra svyruos tarp 1–6 laipsnių šalčio, o dieną vėl priartės prie 0.

Penktadienį kritulių bus mažiau, pragiedrės ir dėl to bus šalčiau. Naktį temperatūra pažemės iki 3–8, o kai kur – ir iki 10 laipsnių šalčio. Dieną bus nuo 4 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos“, – prognozavo sinoptikas.

Rekomenduojami video