Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Orai: savaitgalį lietus niekur nesitrauks

Savaitgalis Lietuvoje bus debesuotas ir lietingas, o kai kur iškris ir sniegas. Kaip LRT RADIJUI teigia sinoptikas Tadas Kantautas, kita savaitė taip pat bus lietinga.

Šeštadienį dieną bus debesuota, tačiau didesnių kritulių galima tikėtis tik vakariniuose rajonuose po pietų. Didžiojoje šalies dalyje dieną iš dangaus kris tik smulkūs krituliai, o po pietų kai kur gali iškris ir kelios snaigės, nes po pietų į Lietuvą ims veržtis šiek tiek šaltesni orai.

Dieną sustiprės šaltas vakarų krypties vėjas, kuris vakariniuose rajonuose gali sustiprėti iki 15m/s. Didžiojoje šalies dalyje temperatūra dieną kils iki 3–5 laipsnius šilumos, pietvakarių Lietuvoje termometro stulpeliai gali pakilti ir iki 6–7 laipsnių šilumos.

Sekmadienio naktį  debesys plonės, pasirodys pragiedruliai, todėl daug kur temperatūra svyruos apie 0 laipsnių, vietomis pašals, formuosis plikledis, bet vėjas aprims.

Ryto valandomis prie Lietuvos priartės kita lietaus zona. Daugelyje rajonų negausiai palis. Sustiprės pietryčių krypties vėjas. Temperatūra dieną pakils iki 10 laipsnių šilumos.

Kitą savaitę ciklonai šalies nepaleis. Pirmadienio naktį temperatūra sieks 1–6 laipsnius šilumos, o dieną pakils iki 5–10 laipsnių šilumos, tačiau lis.

Antradienį lietų keis šlapdriba ir bus keliais laipsniai šalčiau nei pirmadienį.

Rekomenduojami video