Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaKultūraPatarimaiSveikata Regionai
Atskirk pelus nuo grūdų
Bendruomenės
Konkursai
Kultūra
LKBK – mūsų nepriklausomybės šauklys
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Nuo pieno rinkos nuosmukio apsaugojo perdirbimo cechas

 Joniškio rajone įsikūręs 125 karvių ir 150 mėsinių galvijų ūkis nuo mažų pieno kainų apsisaugojo pastatęs pieno perdirbimo cechą, rašo „Verslo žinios“.

„Gaminame įvairius pieno produktus nuo sūrių iki jogurtų, ir tai mums garantuoja pajamas. Laiku investavome į cechą, vėliau jį atnaujinome. Be to, situaciją iš esmės keičia papildoma mėsinių galvijų auginimo veikla. Žinau, kad dabar nemažai pieno gamintojų galvoja apie perdirbimą“, - dienraščiui sakė Joniškio rajone ūkį valdantis Eugenijus Stonys.

Jo teigimu, perėjimas prie perdirbimo nėra lengvas žingsnis, nes tenka užsiimti naujomis darbo kryptimis: produkcijos pirkėjų ir reklama.

Rekomenduojami video