Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Paobelyje šmirinėjo vagys: dingo dviračiai ir paspirtukas

Antradienio naktį Kėdainių rajono Pelėdnagių seniūnijos Paobelio kaime darbavosi vagis ar keletas ilgapirščių – apvogtos net kelios sodybos. Pavogtos mažiausiai trys dviratės transporto priemonės. Apie vagystes informacija pasiekė ir policijos pareigūnus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šmirinėjo po kaimą

Vietos gyventojai teigė, kad naktis iš pirmadienio į antradienį rami nebuvo – kaime labai lojo šunys. Dabar jau aišku ir kodėl jie lojo – ryte prabudę kai kurie gyventojai pasigedo savo daiktų.

Kėdainių rajono policijos komisariatas sulaukė pranešimo, kad iš vienos sodybos Gėlių gatvėje pavogtas dviratis bei elektrinis paspirtukas. 

Pavogtas ir kalnų dviratis

Bet atrodo, kad vagis nepasitenkino tokiu grobiu, o gal jis buvo ne vienas? Kitoje sodyboje, esančioje Obelies gatvėje, vagis pavogė paauglio kalnų dviratį.

Beje, vagys tikrino viską. Jie šniukštinėjo ne tik privačiose teritorijose, bet ir lindo į žmonių automobilius, kuitėsi, kniso daiktus, ieškojo vertingo grobio.

Peržiūri kamerų įrašus

Kitą rytą kalbos, kad Paobelyje lankėsi vagys, pasklido visame kaime. Žmonės iš lūpų į lūpas perdavė informaciją, kaimynai kalbino kaimynus, ragino peržiūrėti vaizdo stebėjimo kamerų įrašus, mat šie labai padėtų pareigūnams tiriant nakties įvykius.

Ragina pranešti ir saugoti

Jeigu ką nors žinote apie minėtas vagystes, ar jums siūlys pirkti dvirates transporto priemones pigiau, praneškite policijai.  

Jeigu jūs gyvenate Paobelyje ir jūsų sodybą saugo vaizdo stebėjimo kameros – peržiūrėkite įrašus. Jei joje matomas įtartinas asmuo ar asmenų grupė – perduokite visą medžiagą policijai.

Rekomenduojami video